lørdag 27. desember 2008

Julekort

Tenk at jeg rakk å bli ferdig med julekortene i år også. Her kommer 2 av dem (har bilder av flere liggende på pcen). Jeg var litt seint ute med å poste dem, det siste kortet ble sendt lille julaften, så det ble nok et romjulskort.


Disse kortene har motiv fra Magnolia. Jeg måtte kjøpe denne søte nissen. Motivet er malt med Distress Ink.


Pyntepapiret husker jeg ikke hvor kommer fra. Blomster fra magnolia og metallpynt kjøpt hos Unik Hobby.

Nå gleder jeg meg til å lage litt andre kort enn julekort.
Ønsker de som er innom bloggen en fortsatt GOD JUL



lørdag 13. desember 2008

Julekort

Her kommer en rask oppdatering. Jeg er fremdeles ikke ferdig med julekortene mine, det går litt tregt, ryggen har slått seg vrang, så jeg får ikke gjort alt jeg har planlagt. Men jeg blir vel ferdig i år også.

Stemplene på disse kortene er fra årets julekolleksjon fra Magnolia. Syns de var så søte at jeg måtte bare kjøpe noen julestempler i år også. De er som vanlig fargelagt med Distress ink. Blomster og blad fra Magnolia.
Ønsker alle som er innom bloggen en god helg.

tirsdag 9. desember 2008

Flere julekort

Her kommer 2 julekort til. Trodde egentlig jeg var stort sett ferdig med julekortene jeg skulle sende, men da jeg talte over manglet jeg 11 kort. Da er det vel bare å fortsette produksjonen, selv om jeg begynner å bli litt lei av å lage julekort.


Disse kortene laget jeg for en stund siden. Motivet på dette kortet er fra Magnolia. Tekststempel fra Aud Design. Det nydelige pyntepapiret er fra 3ndy papir. Snøkrystallen er stanset ut med qk, og blonde kjøpt hos Kort og Godt.

Kortet under har motiv fra Sarah Kay. Tekststempel fra Stempelglede. Blomster fra Prima og papir fra Imaginisce.
Har laget et nesten likt kort, det ligger i innlegget under. Forandret bare litt på fargene.


fredag 5. desember 2008

Nytt julekort

Jeg lager fremdeles julekort. Er som vanlig litt seint ute. Nå er jeg ferdig med alle kortene jeg hadde planer om å selge, men har ikke lagt ut bilde av alle julekortene mine enda. Det er bare å følge med på bloggen den nærmeste tiden.
Jeg er imidlertid ikke ferdig med julekortene jeg skal levere ut selv, har vel mellom 5 og 10 stk igjen.

Dette kortet har motiv fra Sarah Kay. Det er malt med Distress Ink. Tekststempelet er fra Stempelglede. Pyntepairet fra Imaginisce. Det er vel ikke akkurat et julepyntepapir, men syntes det passet godt likevel. Blomster og blad fra Prima. Rondeller kjøpt hos Unik Hobby. Bånd kjøpt på Hobbykjelleren på Lagunen Storsenter.


Ønsker alle som er innom en riktig god helg

onsdag 3. desember 2008

DT bidrag

Her kommer enda et bidrag jeg har laget som DT medlem hos Kortgleder.

Motivet er fra Rachelle Ann Miller og malt med Distress Ink. Tekststempel fra KH design. Kortet er pyntet med snøkrystall og hjerter stanset ut med qk. Har brukt glitterlim rundt motivet.

Inni kortet har jeg brukt mønsterpapir. Jeg har også laget et lite kort til å skrive hilsen på.

Takk for at du besøker bloggen min.


mandag 1. desember 2008

Julekalender

Her er det andre bidraget mitt som jeg leverte til Kortgleder (Har litt problem med direkte linking i innlegg, men om du blar nedover på siden min finner du en link til kortglederbloggen/ butikken på siden her inne).

Julekalenderen er satt sammen av fystikkesker. Disse er dekorert med pyntepapir, blomsterpynt og bånd. For at en skal kunne åpne skuffene har jeg montert små perler. Oppi skuffene har jeg lagt pyntepapir.



Mønsterark og blomster finner du i butikken til Kortgleder. Det samme gjelder den koselige teksten fra KH design og julestempelet fra Rachelle Ann Miller. Det var kjempegøy å lage adventskalender men det dukket opp ett problem............

...hva skal jeg med alle fyrstikkene som ble til overs? Det er greit nok at jeg fyrer i ovnen, men alt med måte. Nå ligger fyrstikkene lagret i 2 glass. Her i huset har vi nok fyrstikker for flere å fremover. Og jeg syns det var så gøy å lage kalender at jeg kan godt lage flere.

Eirik fikk nok litt sjokk da han så slle fyrstikkene jeg hadde på hobbyrommet, for den første kommentaren hans var: "Du er sprø mamma!". Han forstod ikke hva jeg skulle bruke alle fyrstikkene og de tomme eskene til. Han så at jeg holdt på å ta distress ink på skuffene i julekalenderen og sette på perler til håndtak. Etterhvert som kalenderen ble mer og mer ferdig var nok ikke mammaen hans så sprø lenger. Da ble kommentaren: "Oi, den var fin..."
Gutten måtte jo da selvfølgelig få den ferdige kalenderen. I tillegg har han en pakkekalender ;-)