tirsdag 31. mars 2009

En liten alv

Her er et kort laget med et av de søte stemplene jeg har kjøpt hos Susana's. Har stemplet opp motivet på akvarellkartong og fargelagt med Distress Ink.

Pyntepapirene har jeg funnet i restekassen. Det er egentlig mange fine papir oppi den skuffen, bare en tar seg tid til å bla gjennom den. Blomster fra Prima og rondeller fra Unik Hobby. Blad stanset ut med qk og en granbarpunch fra Martha Stewart.
Ellers så er jeg i full gang med produksjonen av konfirmasjonskort. Det kommer sikkert flere oppdateringer i løpet av de nærmeste dagene.

onsdag 25. mars 2009

Whiff of Joy

Her kommer dagens kort. Motivet er fra WoJ, fargelagt med Distress Ink.
Kortet skulle egentlig leveres til en utfordring, men da jeg hadde fargelagt motivet og skulle montere det, var det for stort i forhold til skissen som skulle brukes. Dermed måtte jeg male et nytt motiv for å delta i utfordringen.

De nydelige pyntepapirene er fra Melissa Frances. Blad stanset ut med qk. Blomster fra prima og roser fra Whildorchidcrafts. Metallpyntene har jeg kjøpt av en eller annen inne på Rubberstampsforumet.

Enda et bilde av kortet.



mandag 23. mars 2009

Konfirmasjonskort

Rett før helga dumpet det ned en nydelig plate med Hanglarstempel i postkassen. Jeg har brukt et av stemplene til å lage et konfirmasjonskort til gutt.

Motivet er malt med Distress Ink. På kantene av motivet og pyntepapirene har jeg brukt Distress Ink Vintage photo. Tror tekststempelet er fra Stempelglede.
Metallpynt fra Tim Holtz. Stjernene er stanset ut med qk.

Ønsker alle en fin mandag.


mandag 16. mars 2009

Ut på tur

Her kommer et nytt kort. er noen dager siden jeg har oppdatert bloggen nå. Kortet har hovedmotiver fra Magnolia. Tekststempel og poststempel kommer fra Aud design.

Et nærbilde av motivet
Ønsker alle en fin mandag

fredag 13. mars 2009

Kort-o-mania 3

Her er bidraget mitt til den 3. runden i Kort-o-mania inne på scrapping. Oppgaven var å lage et dorullkort. Dette er første gangen jeg har laget denne typen kort og det var morsomt.

Mitt dorullkort er dobbelt. Har pyntet med mange ulike bånd. Har også brukt blomster fra whildorchidcraft og figurer fra qk. Teksten er fra Norsk Stempelblad.

Ønsker dere en fin fredagskveld.

torsdag 12. mars 2009

Klesvask

Her er et kort med Hanglar motiv. Har hatt stempelet liggende en stund, men ikke fått brukt det før nå.

Motivet er fargelagt med Distress Ink. Siden motivet iseg selv er så stort, valgte jeg kun å bruke et pyntepapir. På den ene siden av pyntepapiret har jeg brukt Doily Lace punch. Denne har jeg også brukt på panelet bak og selve kortet. Pyntet med primablomster og bling.

Jeg setter stor pris på kommentarene dere legger igjen. Tusen takk

tirsdag 10. mars 2009

En liten alv

Et nytt kort i kveld. Denne gangen er motivet fra Susana's. Fikk dette og flere andre nydelige alvestempler i posten for noen uker siden, men har ikke hatt tid til å ta dem ibruk før nå.

Motivet er malt med Distress Ink og kantene på motivet og pyntepapirene er svertet med Distress Ink Vintage photo. Syns at fargen på kantene ble litt mørk, men sånn kan det gå når en har kjøpt seg ny stempelpute...

Pyntepapirene er fra Basic Grey og Melissa Frances. Borden og granbar er laget med puncer fra Martha Stewart. Blomster som vanlig fta Whildorchidcrafts. Halvperlene kommer fra Kort og Godt.


mandag 9. mars 2009

Magnolia

Dagens kort har Magnoliamotiv. Tilda og koffertene er fargelagt hver for seg og deretter limt sammen, før de er festet på kortet med limputer.

Har som vanlig malt med Distress Ink. Tekst /poststempler fra Aud Design. Pyntepapirene er funnet i restekassen.
Ønsker alle som er innom ei fin uke.

søndag 8. mars 2009

Kort-o-mania 2

Her kommer mitt bidrag til 2. oppgave i kort-o-mania inne på scrapping. Jeg fikk bidraget mitt godkjent når jeg sendte det inn, men hadde bommet totalt på oppgaven (noe som jeg visste allerede før jeg leverte). Oppgaven gikk ut på å la seg inspirere av et bilde/kort med rockabillity stil.

De andre deltagerne i konkurransen hadde laget kort med bilder av feks. Marilyn Monroe og Elvis. Dette er ikke min stil i det hele tatt. Jeg er mest glad i å lage kort med søte motiver. Jeg valgte istedet å lage et kort der jeg var inspirert av fargene og layouten på kortet.
På mitt kort har jeg stanset ut motiver med ulike puncher og qk. Deretter er det montert med lim og limputer. Teksten tror jeg kommer fra Stempelglede. Jeg har også laget en pyntenål og montert den fast sammen med bånd.

Denne ukens oppgave er å lage et dorullkort. Mitt ligger klar på hobbypulten, men har ikke fått fotografert det enda. Får ta bilde i morgen slik at jeg får sendt det inn innen tidsfristen. Skal legge ut bilde av bidraget mitt når avstemmingen er over.


torsdag 5. mars 2009

Sarah Kay

Her kommer et nytt kort med Sarah Kay motiv. Begynner å bli lenge siden jeg har brukt dette stempelet nå. Jeg er bare så glad i disse søte motivene.

Jenta er malt med Distress Ink og kantene svertet med Distress Ink vintage photo. Charms har jeg kjøpt inne på Rubberstampsforumet.
Blomsterpynt fra whildorchidcraft. Bruker denne typen blomster på de fleste kortene mine nå for tiden. Kjøpte mange av disse blomstene og har fremdeles halvparten igjen. Blir nok en stund til jeg trenger å kjøpe nye, dersom jeg ikke går tom for en farge da...
Blad er stanset ut med qk og en punch fra Martha Stewart.




tirsdag 3. mars 2009

Whiff of Joy

Her kommer mitt bidrag til Whiff of Joy guest design team call. Oppgaven var å lage et kort etter en skisse.


Motivet, fra Whiff og Joy, er stemplet på akvarell ark og malt med Distress Ink. Det runde tekststempelet er fra Aud Design.
Blomster fra Whildorchidcraft og blad stanset ut med qk. Swirls fra Prima. Pyntepapirene har jeg kjøpt hos Unik Hobby, men husker ikke produsent.

Takk for at du legger igjen kommentarer.


mandag 2. mars 2009

Vår

Her er kortet mitt som jeg leverte til oppgave 1 i kort-o-mania inne på Scrapping. Oppgaven var å følge en skisse, i tillegg skulle ordet vår (årstid) være med.

Jeg var så heldig å komme til finalen med dette kortet. Det hadde jeg aldri trodd. Det var 57 deltagere og 6 fikk finaleplass. Litt værre med denne ukens oppgave. Jeg har levert, men oppgaven var ikke min stil i det hele. Lover å legge ut bildet i bloggen når runden er ferdig.
Motivet på dette kortet er fra Sugar Nellie. Malt med Distress Ink. Kortet er pyntet med blomster, blad, diekutz og knapper.


Tusen takk til dere som legger igjen kommentarer. Det setter jeg utrolig stor pris på.

søndag 1. mars 2009

Hanglar kort

Her kommer et jentekort med hanglarmotiv.

Pyntepapir fra Imaginisce og Ladybug and Friends. Blomster og blad fra Prima og Whildorchidcrafts.
Motivet er malt med Distress Ink.