torsdag 28. mai 2009

Sukkersøtt #41

Her kommer mitt bidrag til ukens sukkersøttutfordring. Denne uken skulle vi ikke fargelegge stempeltrykket.

Jeg har laget et dåpskort. Stempelet har jeg lånt av Janne. Tusen takk for lånet.

Mønsterpapir fra Kaiserkraft og Melissa Frances. Borden på et av arkene er fra Fiskars.

Ønsker alle en flott helg.


onsdag 20. mai 2009

Posekort med Sarah Kay motiv

Dette posekortet har motiv fra Sarah Kay. Det er et at favorittmotivene mine, er bare så glad i dette stempelet.

Motivet er nok engang fargelagt med Distress Ink.
De fleste papirene kommer fra Melissa Frances. Blomster fra Whild Orchid Crafts og papirloftet. Bånd og charms er kjøpt inne på rubberstampsforumet.

Innsiden av kortet: På den hvite siden har jeg tenkt å stemple en tekst som passer til mottakeren. I tillegg er det to tags der en kan skrive hilsen.
Ønsker dere en fin kveld



mandag 18. mai 2009

Bleiekake

Endelig kan jeg vise frem bleiekaken jeg har laget. Har levert den i dag, vært på koselig besøk og sett den nydelige babyen til ei venninne.

Kaken er laget av en pakke bleier. Jeg har rullet hver bleie sammen og festet med en gummistrikk. Deretter er bleiene festet sammen til 2 etasjer. Inni bleiene er det en tåteflaske for å holde etasjene sammen. For å skjule strikkene er det brukt tyll og satengbånd.
Pyntet med utstansede blomster og blad. Disse ligger løst, slik at en kan ta kaken fra hverandre og bruke bleiene. På toppen var det plass til en liten bamse og smokk.
Pakket kaken inn i cellofan før den ble gitt bort

lørdag 16. mai 2009

Julekort i Mai

I fjor ble det som vanlig stress med å få laget alle de julekortene jeg hadde planlagt. Derfor bestemte jeg meg for at fra januar skulle jeg lage 5 julekort hver måned. Slik ble det imidlertid ikke. Her kommer årets første julekort.


Motivet med de søte små guttene er fra Sarah Kay. Fargeleggingen er som vanlig Distress Ink. Mønsterarkene som er kjøpt på salg, er sprayet med glitter spray. Tekststempel fra Stempelglede.

God helg

fredag 15. mai 2009

Lilla WoJ

Her er et kort med motiv fra WOJ sin vårpakke. Dette er et av de motivene jeg fikk byttet til meg, jeg kjøpte ikke vårpakken. Men sommerpakken er bestilt, jeg gleder meg til den kommer.

Motivet er malt med Distress Ink. Papirer fra Basic grey og Old McDonalds farm.

Dette er et av de siste kortene mine i shoppestoppalongen inne på rubberstamps, og takk og lov for at jeg ikke skulle lage mer av det jeg hadde i hus. Utvalget begynte å bli temmelig skralt, nå har jeg imidlertid bestilt mer kartong, mønsterpapir ++. Jeg venter bare på at det skal dukke opp en pakkelapp i postkassen.


Blomster kjøpt hos papirloftet og Wild Orchid Crafts. Har også funnet frem en kakeserviett og litt bånd.
God helg alle sammen

torsdag 14. mai 2009

Sukkersøtt #39

Nå er det lenge siden jeg har levert bidrag til en utfordring. Kan ikke huske sist engang. Jeg laget et bidrag til Sukkersøtt sist uke også, men glemte å publisere det.

Denne uken skulle vi bruke 5 mønsterpapirer. Jeg syns denne utfordringen var midt i blinken. Jeg har brukt papirer fra Basic Grey, 3ndy papir (2 papirer), Kaiserkraft og et jeg ikke vet produsenten av.
Motivstempelet er fra Whipper Snapper og tekststempelet fra Papirloftet. Blomster fra Whild Orchids Craft og Prima. Blad fra qk og en punch. Metallpynten er kjøpt på Hobbyhimmelen for nesten et år siden.

Ønsker dere en flott kveld


tirsdag 12. mai 2009

En liten hanglar jente

Endelig en oppdatering fra denne kanten og uten konfirmasjonskort. For en stund siden meldte jeg med på en shoppestopp-along inne på rubberstampsforum. Målet var å lage 20 kort og 10 LO uten å kjøpe nye hobbyting. Jeg klarte det!!!!!! men det holdt hardt. Nå er det ganske skralt når det gjelder kartong, så jeg skal på nettshopping.

Hanglarjenta er malt med distress ink. Et av pyntepapirene er fra Melissa Frances. Det andre kommer fra min utømmelige restekasse.


Blomsterpynt fra prima og Wild Orchid crafts. Det er begynt å bli dårlig utvalg av roser også, så spørs om jeg ikke må ha en tur til England (over nettet).

Ellers så har jeg en del andre hobbyprosjekter på gang, i tillegg til kortlaging. Jeg må snart flytte ut av hobbyrommet mitt og har mange halvferdige prosjekter og masse ting og tang. Hobbyrommet skal bli barnerom. Blir litt av en jobb å tømme det rommet, planen er at jeg skal få en liten plass inne på vaskerommet. Men der bør det males først. Oransje vegger og dårlig lys. En kan bli svimmel av mindre.


Ønsker alle en fin dag



mandag 11. mai 2009

Blog Candy

Kortgleder har blog candy. Ta en tur innom bloggen http://kortgleder.blogspot.com/2009/05/blog-candy.html

torsdag 7. mai 2009

Babykort

Et nytt babykort herfra i kveld. Bamsemotivet er fra Whipper Snapper. Kortet er et posekort.

Fargelagt med Distress Ink. Har brukt smårester med blått pyntepapir. På den minste tagen inni er det stemplet et tekststempel med en definisjon på baby. Stempelet er fra Papirloftet. Tekststempelet på innsiden er også fra samme produsent. Har også laget en stor tag der en kan skrive en hilsen.

Kortet er pyntet med bånd, blomster og charms.




onsdag 6. mai 2009

Vintage kort

For en stund siden prøvde jeg meg på vintage kort. Kjempegøy å lage, selv om det ikke var noe motiv å male. Motivet fikk jeg i en swap inne på rubberstampsforum. Tekststempelet tror jeg kommer fra Stempelglede.

Et av mønsterarkene er fra Melissa Frances. De store blomstene er kjøpt på Papirloftet, de små rosene kommer fra Wild Orchid Crafts. Blondene kommer fra Kort og Godt. Har også pyntet med bling.


Ønsker dere en fortsatt fin dag :-)

mandag 4. mai 2009

Konfirmasjon

Håper dere ikke er lei av konfirmasjonskortene mine enda, for jeg har fremdeles flere å vise frem. En del av kortene har nok konfirmantene fått allerede.

Det nydelige motivet kommer fra WOJ, tror det er fra vårpakken som jeg desverre ikke har. Fikk byttet noen trykk i en konfirmasjonsswap inne på Rubberstamps.
Har som vanlig malt med Distress Ink. Jeg har kjøpt meg noen promarkers også, men er ikke blitt helt venner med de enda. Synes det er litt vanskelig å lage skygger og fine overganger mellom farger, så jeg trenger nok litt mer trening.

Blomsterpynt fra Prima og Whild Orchids Crafts. Blad fra en Martha Stewart punch. Har også pyntet med charms og halvperler.


fredag 1. mai 2009

Konfirmasjonskort, WOJ

Jeg syns dette motivet fra WOJ var så nydelig at jeg måtte bare ha det.

Motivet er malt med Distress Ink, har brukt glitterlim på vingene. Kantene på pyntepapirene er svertet med Distress Ink, Vintage photo

Har pyntet med roser, blad fra en Martha Stewart punch og halvperler

Jeg setter stor pris på kommentarene dere legger igjen. Tusen takk