tirsdag 28. juli 2009

Nytt hobbyrom, før- og etter bilder

De siste dagene har det vært dårlig med kortlaging her i huset. Tiden har nemlig gått med på å innrede den nye hobbykroken min. Rommet jeg hadde er blitt soverom og jeg har fått min egen krok inne på vaskerommet.

Her ser dere bilder av kroken før noe ble gjort. Fargen er ikke akkurat min stil.



For at jeg skulle få plass har vi flyttet ut fryseboksen og et skap. Min snille samboer har malt, kjørt til Ikea for å hente hyller og arbeidsbord, og skrudd sammen Ikeapakker. Synes han er kjempesnill. Jeg har fått det akkurat slik jeg ville :)

Jeg har flyttet tingene mine frem og tilbake fra garasjen. Nå er endelig det meste kommet på plass. Det ser ut som om målet er å få plass til mest mulig på minst mulig plass. Det er ikke helt sant, jeg foretrekker nemlig bare å ha det meste innen rekkevidde.

Det som ikke går i bredden går nemlig i høyden....


Det meste av plassen blir brukt til kortlaging- og scrappeutstyr. Men jeg har også fått plass til hobbybøkene mine, litt garn, stoff og symaskinen.

Nå gleder jeg meg til å ta ibruk rommet. Det første jeg har planer om å gjøre, er å sy gardiner og tilbehør til barna sine soverom. Jeg var innom Stoff og Stil i går, og med meg hjem ble nesten 14 m stoff. Tror ikke jeg blir arbeidsledig med det første :)




lørdag 25. juli 2009

Sarah Kay

Here comes another card with Sarah Kay.

The motive is coloured with Distress Ink. I have also used Distress Ink on the edges. Pattern papers from 3ndy Papir and Melissa Frances.
The flowers are from Papirloftet and the swirl from Prima. The butterfly is from Karen-Marie klip.








torsdag 23. juli 2009

Sarah Kay, Stampavie

Here is a folding card I have made with a cute Sarah Kay stamp. This stamp is one of my favourites.

The motive is coloured with Distress Ink. I have also used Distress Ink on the edges. The card is sprayed with Shimmering mist; silver.

Pattern papers from Maja Design. The white flower is from Papirloftet and the roses are from Whildorchidcrafts. I have used glitterglue on the roses. Leaves and border are punched out with Martha Stewart punches.


Here you can see the folding card open. I have used magnetic discs to open and close the card.
This card is my entry for the DT call at Stampavie.


søndag 19. juli 2009

WoJ bryllup

Jeg lager fremdeles bryllupskort med de nydelige stemplene til WoJ. Tror ikke jeg kommer til å gå lei disse motivene med det første.

Her har jeg maskert sammen to stempler og deretter malt med Distress Ink. Rundt kantene har jeg brukt Distress Ink; vintage photo.
Rundt motivet og det ytterste pyntepapiret har jeg sydd med symaskin. Pyntepapir fra Nille og et noteark. Tekst fra Kort og Godt. Har også pyntet med blonder, halvperler og blomster.

Ønsker dere en fortsatt fin søndag :)


tirsdag 14. juli 2009

Gorjuss Girls

Dette kortet har jeg laget med et av motivene fra Gorjuss Girls set 2. Syns disse jentene er så søte.

Jeg har satt sammen farger jeg ikke bruker så ofte, lilla og turkis. Motivet er fargelagt med Distress Ink.
Pyntepapirene kommer fra KaiserCraft og Fancy Pants. Har også brukt en liten bit fra en gammel sangbok. Motivet og pyntepapirene er svertet med Distress Ink, Vintage photo, rundt kantene.

Bladene er stanset ut med qk. Blomster fra Prima. Knappene fant jeg i en boks. Jeg samler nemlig på knapper.

Halvperlene er kjøpt på ebay. Båndet jeg har knyttet sløyfe av, lukker kortet. Kortet er sprayet med shimmering mist, i fargen gull. Tror sprayen ligner på glimmer mist.

Ha en fortsatt fin dag. Nå skal jeg ut i solen. Må nyte det så lenge det varer :)




mandag 13. juli 2009

Babykort

Et nytt og enkelt kort med et av de nye stemplene til WoJ.

Motivet er fargelagt med Distress Ink. På mønsterpapiret fra Maja design, har jeg brukt Martha Stewart punchen min for å lage bord.
Pyntet med roser og en stor blomst fra Papirloftet. Sommerfuglen er fra Karen Marie klip og kan blant annet kjøpes hos Panduro. Halvperlene er kjøpt på ebay og båndene er fra Nille.




lørdag 11. juli 2009

Bryllup

Et nytt bryllupskort med motiv fra WoJ. Tekststempelet er kjøpt hos Kortgleder

Motivet er malt med Distress Ink. Pyntepapirene kommer fra Basic Grey og Graphic 45. Rundt motiv og pyntepapir har jeg sydd med symaskin.
Blomster fra Papirloftet og roser fra Whildorcidscraft. Halvperlene er kjøpt på ebay. Punch fra Martha Stewart.




Ønsker dere som er innom en fortsatt god sommer :)



lørdag 4. juli 2009

Dåpskort

Et nytt kort med et av de nydelige stemplene fra WoJ. Denne gangen et dåpskort.

Motivet er malt med Distress Ink refiller. Pyntepapir fra Melissa Frances. Borden er stanset ut med en punch fra Martha Stewart.

Swirl av merket Prima. Den store blomsten er kjøpt på Papirloftet. Rosene fra Whildorchidcrafts.Sommerfugl fra et ark med Karen Marie Klip (Panduro). Charms fra ebay.

Ønsker dere en fin sommerkveld. Tusen takk for kommentarene dere legger igjen :)


fredag 3. juli 2009

Sukkersøtt utfordring #46

Denne ukens utfordring hos Sukkersøtt er å lage et bryllupskort. Her er mitt bidrag.


Motivet er fra den nydelige serien til Whiff of Joy. Tekststempelet er fra Kort og Godt. Jeg har malt med Distress Ink. I tillegg har bruden fått litt glitterlim i sløret.


Kortet er laget med utgangspunkt i en gammel skisse. Jeg har laget min egen vri på pynting og plassering av tekst. Pyntet med roser fra Whildorchidscraft, blad stanset ut med qk. Båndene er kjøpt på Nille.
Ønsker dere en fin helg. Nå skal jeg snart ut i solen en tur.