tirsdag 25. august 2009

Bryllupskort

Her kommer nok et bryllupskort. Har brukt stempler fra den nydelige serien til WoJ. Paret er maskert sammen før jeg har fargelagt dem med Distress Ink refillers.

Kantene rundt motivet og pyntepapirene er svertet med Distress Ink; Vintage photo. Pyntepapirer fra Basic Grey, Melissa Frances og KaiserCraft. Tekststempelet er kjøpt hos Kortgleder På pyntepapiret fra Basic Grey har jeg brukt Marta Stewart doily lace punch.

Rosene og brudesløret er pyntet med glitterlim. Den hvite plomsten kommer fra Papirloftet og charmsene fra Ebay. Bladene er stanset ut med en punch.

Bak motivet har jeg plassert en kakeserviett.

Tusen takk til dere som er innom og legger igjen en liten hilsen. Skal prøve å bli flinkere å besøke bloggene deres.


søndag 23. august 2009

Bryllupskort

Her er et bryllupskort jeg har laget med et av de nydelige bryllupsstemplene til WoJ.

Kortet ble laget på bestilling og det var litt av en utfordring å få det ferdig i tide. Det skulle være ferdig til dagen etter, og det var ikke bare enkelt siden strømmen gikk pga lyn og torden. Jeg satt med lommelykt og stearinlys da jeg limte fast pynten. Planen var å sy rundt kantene (dette var før huset ble mørklagt) men det ble det ikke noe av, ville ikke risikere å ødelegge symaskinen min.

Motivet er malt med Distress Ink refillers, og svertet rundt kantene med Vintage photo. Har brukt glitterlim i brudesløret. Pyntepapirer fra Melissa Frances og Maja Design. Har laget borden på det ene pyntepapiret med en Martha Stewart punch.

Pyntet med blonder, halvperler, en stor blomst fra Papirloftet og roser. Rosene er påført glitterlim, blad stanset ut med en punch. Brullupsstempelet er kjøpt hos Kortgleder.


Ønsker alle en fin søndag :)



tirsdag 18. august 2009

Hanglar

Må bare beklage at det fremdeles er litt dårlig med oppdateringer her inne. Jeg har fått merke at det er travelt å begynne på jobb igjen etter et år med permisjon og en fin ferie.

Her kommer imidlertid et Hanglar kort. Syns motivet er så nydelig og så passer det jo godt med en liten gutt som skal ut og fly med dragen sin, nå når det snart er høst.

Jeg har som vanlig malt motivet med Distress Ink refillers. Dragen har fått et lag med 3D lakk, men det vises ikke så godt på bildene.
Pyntepapirene har jeg funnet i resteskuffen. Metallpynt fra Tim Holtz. Billetter kjøpte jeg for lenge siden av en eller annen inne på Scrapping.no.

Ønsker dere en fortsatt fin uke. Tusen takk til dere som er så snille og legger igjen kommentarer. Det setter jeg stor pris på.


fredag 14. august 2009

Magnolia

Endelig har jeg fått laget kort med disse nydelige stemplene fra Magnolia. Har hatt det litt travelt i det siste, derfor har det vært dårlig med oppdatering her inne. Men nå er jeg tilbake.

Tilda og baderingen er maskert sammen og deretter malt med Distress Ink refillers. Har brukt blå glitterlim på vannet.
De nydelige mønsterpapirene kommer fra Melissa Frances, Basic Grey og 3ndy papir. Har også brukt en bit fra en gammel sangbok. Alle kanter er svertet med Distress Ink i fargen Vintage Photo.
Bak motivet har jeg plassert et hjerte stanset ut med Spellbinder dies. Ellers er kortet pyntet med bånd (Hobbykjelleren), halvperler, blomster fra Prima og roser. Rosene er også påført glitterlim


Ønsker alle som er innom en riktig fin helg :)



onsdag 5. august 2009

Babykort

Har laget et nytt kort med dette nydelige motivet fra WoJ. Planen var å delta på WoJ sin utfordring, det temaet var å ha blomster på kortet, men jammen ble jeg ikke for sein med å legge det ut.

Motivet er malt med Distress Ink refillers. Kantene på motivet og pyntepapirene er "rufset" med en saks og deretter påført Distress Ink i fargen Tattered Rose. Jeg har sydd med symaskin rundt kantene.
Pyntepapirer fra Melissa Frances og Maja Design. Jeg har pyntet med utstansede figurer fra Qk og en punch. Hjertet som opprinnelig var rosa er påført et lag med hvit Cracle paint. Den blå blonden har jeg funnet i sysakene til min mor. Perlebånd fra Nille. Roser fra Whildorchidscraft og den andre blomsten (satt sammen av to) fra Papirloftet.

Ønsker dere en fortsatt fin kveld. Tusen takk til dere som legger igjen kommentarer. Det setter jeg stor pris på.


mandag 3. august 2009

Jubileumsutfordring #1

Inne hos Sukkersøtt fortsetter 1 års feiringen. Jeg prøver meg på enda en utfordring, jubileumsutfordring #1. Oppgaven går ut på å lage sin egen vri på en eske eller brettekort. Jeg har kombinert disse og laget en eske med et brettekort som henger fast i lokket.

Jeg satt på hobbyrommet og puslet med denne oppgaven i går kveld. Det er første gangen jeg lager en eske og det var kjempegøy. Ideen til eskemalen fant jeg da jeg så i skapet der jeg har te. Min eske er laget av hvit bazzill kartong. Utsiden er kledd med pyntepapir fra Maja Design. Rundt kanten oppe og nede har jeg brukt blonder fra Kort og Godt.

Motivet fra Sugar Nellie er stemplet på akvarellpapir og stanset ut med fiskars sirkelpunch. Den grønne sirkelen er en Spellbinders dies. Motivet er malt med Distress Ink. Bak motivet har jeg limt fast grønn og hvit tyll.

På eskelokket har jeg brukt samme type pynt som fremsiden. En stor blomst fra Papirloftet, roser, swirl, og utstansede blader. Bladene er dekorert med glitterlim. Mønsterpapiret under blomsterpynten er fra Melissa Frances.


På baksiden av esken har jeg stemplet mitt personlige stempel og pyntet med blomster og blad.

Innsiden av esken: Et kort som er brettet som et trekkspill. Dette er limt fast under lokket. Trekkspillkortet kan enten ligge løst på innsiden av esken eller brettes sammen og festes med 2 små tags. Hver brett på kortet er pyntet med swirl, rose og blad.




søndag 2. august 2009

Sukkersøtt utfordring

Sukkersøtt feirer 1 års-dag denne helgen og i den forbindelse er det flere utfordringer inne på bloggen deres. Jeg har laget et kort til en av utfordringene. Oppgaven på jubileumsutfordring #3 er: Lag "ditt fineste kort", i en stil som definerer deg som kortlager, eller med ting du har dilla på for øyeblikket.

Jeg fant frem et ferdigmalt sukkersøtt motiv fra Sarah Kay. Jeg har malt med Distress Ink. Kantene på motivet og pyntepapir er revet opp og svertet med Distress Ink: vintage photo. Rundt kantene på motivet og et av pyntepapirene har jeg sydd med symaskin.

De nydelige pyntepapirene er fra Melissa Frances og Maja Design. På to av pyntepapirene har jeg brukt en punch fra Martha Stewart. Bladene er også stanset ut med en Martha Stewart punch. Kortet er selvfølgelig pyntet med roser og en lilje fra Papirloftet. Har også brukt blonder, charms og halvperler.

Ønsker dere en fortsatt fin søndagskveld. Jeg er forhåpentligvis tilbake i morgen med et nytt innlegg.