mandag 28. september 2009

Magnolia

Jeg har fått ferdig et kort i kveld med et motiv av nydelige Tilda fra Magnolia. Hun er bare så søt der hun sitter med blomsten og plukker av kronblader, "skal, skal ikke...."

Motivet er malt med Distress Ink refiller. Kantene på pyntepapirene og rundt motivet er svertet med Distress Ink i fargen vintage photo. Har brukt grønn Distress Ink på bladene, som er stanset ut med en Martha Stewart bladpunch.
Pyntepapirene kommer fra Melissa Frances, som er en av mine favoritter når det gjelder ark. Swirl av merket Prima og roser fra Whild Orcid Crafts. Har også pyntet med halvperler kjøpt på ebay og egenproduserte pyntenåler.

Bak motivet har jeg plassert en liten kakeserviett. Motivet er festet med limputer. Silkebånd kjøpt hos Norby fargehandel (hobbyavdelingen) i Bergen



Ønsker alle en fortsatt fin kveld. Takk for at du tok en tur innom bloggen min.


lørdag 26. september 2009

Konkurranse hos Kortgleder

Hjemme alene festen fortsetter i bloggen hos Kortgleder . Denne gangen er det tid for konkurranse. Ta en tur innom Kortglederbloggen for mer info.

Håper mange har mulighet til å delta. Jeg gleder meg til å se mange flotte bidrag

torsdag 24. september 2009

"Hjemme alene fest" hos Kortgleder

Jorunn er på tur i helgen. Det er "Hjemme alene fest" hos Kortgleder. Ta en å tur innom bloggen for å bli med i trekningen av denne flotte candyen


fredag 18. september 2009

Whiff of Joy guest designer call

Whiff of Joy is looking for a new guest designer. Here is my card for the DT call.

I have used a stamp from the Whiff of Joy fall stamp kit. Beautiful "Willow catching leaves" is colored with Distress Ink, refillers. I have distressed and sewed the edges.

The pattern papers are from Basic Grey and Melissa Frances. The flowers comes from Whild Orchid Crafts. I have used glitter glue om the roses. The leaves are punced out with a Martha Stewart punch. Butterfly from Karen Marie klip.

The text "Haust" means autumn. The card is also decorated with laces and mintnails.






søndag 13. september 2009

Nytt DT kort

Produksjonen av julekort er i full gang. Her er et DT kort jeg har laget for Kortgleder med et av de nye stemplene som er for salg i nettbutikken.

Jeg har malt motivet med Distress Ink refillers. Kantene på motiv og pyntepapir er rufset med en saks og påført Distress Ink i fargen vintage photo.

De nydelige pyntepapirene er fra fjorårets Basic Grey kolleksjon. Rundt kantene på pyntepapirer og motiv har jeg sydd med symaskin. Rosene fra Whild Orcid Crafts er påført glitterlim. Har også brukt en stor blomst fra Papirloftet. Til slutt har jeg sprayet kortet med Shimmering mist i fargen gull.


Ønsker alle en flott søndag :)

onsdag 9. september 2009

DT kort for Kortgleder

Her er enda et av kortene jeg sendte til Jorunn hos Kortgleder, slik at hun kunne ta det med på messe.


Det søte motivet er fra Victoria Case Art Design. Jeg har malt motivet med Distress Ink refillers. Har også brukt Distress Ink i fargen Vintage photo for å sverte kantene. Jeg har brukt Spellbinder dies for å stanse ut ovanlene bak motivet. Har limt halvperler på den ytterste ringen. Rundt kantene på motivet og pyntepapirene har jeg sydd med symaskin.
Kortet er pyntet med roser fra Whildorchidcrafts. Granbaret er stanset ut med en punch. Blonden vant jeg i en konkurranse i Sukkersøtt bloggen. Arket med sangteksten er fra en gammel sangbok.

Jeg har også lagt disse bildene inn i Kortgleder sin blogg


lørdag 5. september 2009

DT bidrag

Jeg har laget DT kort for Kortgleder. Jorunn har fått inn et helt nytt stempelmerke. Denne søte snømannen er et av de nye stemplene.

Ta en tur innom bloggen til Kortgleder for å se flere bilder av kortet jeg har laget og info om materialer.