tirsdag 26. januar 2010

Bursdag

Her kommer et bursdagskort. Det søte motivet med apekatten er fra WoJ. Jeg har malt motivet med Distress Ink, refillers.

Pyntepapirene er fra restekassen. Bølgepappen er malt med crackle paint før jeg limte den på kortet. Har blant annet pyntet med trykk-knapper, bånd og et sammenrullet papir.

Nok et bilde av kortet.

Tusen takk for at du besøker bloggen min :)


lørdag 23. januar 2010

Bursdagskort

Sist fredag hadde pappa bursdag. Jeg måtte jo lage et bursdagskort. Denne gangen har jeg prøvd med på et jakkekort. Fremgangsmåten fant jeg inne hos Maja.

Jakken er lukket med magneter på innsiden. Jeg strevde lenge før jeg fikk magnetene til å henge på plass. Først prøvde jeg med limen som allerede var på magnetene. Det gikk ikke, magnetismen ble for sterk slik at magnetene ble hengende på samme side. Deretter brukte jeg limpistol, det fungerte heller ikke. Prøvde også med gluedots, før jeg gikk på butikken og kjøpte superlim. Superlimen fungerte, men strevde litt før jeg fikk det til. Dersom noen har en bedre ide til liming av magneter på kartong, tar jeg imot tips :)
Kortet er laget av bazzill kartong og et pyntepapir til vest. Oppi lommen på vesten ligger det et lite lommeur. Har også limt på knapper. Slipset er et silkebånd som jeg har pyntet med en nål.

Innsiden av kortet er pyntet med samme kartong som vesten. Motivet er fra Hanglar og malt med Distress ink, refillers. Ballongen er stanset ut med qk, deretter limte jeg på klistremerker. Har også laget plass til å skrive en liten hilsen.

Ønsker dere en fin lørdagskveld :)



onsdag 13. januar 2010

Nytt kort

Her kommer et nytt kort fra denne kanten. Jeg har igjen brukt et av de søte dyrestemplene fra WoJ. Motivet er malt med Distress ink refillers.

Kantene på motiv og pyntepapir er rufset med saks og deretter påført Distress ink i fargen vintage photo. Notepapiret bak motivet er krøllet sammen og deretter har jeg brukt Distress ink på det også.

Pyntepapirer er fra Basic grey. Jeg har pyntet med bånd, halvperler, en stor blomst fra Papirloftet, roser, blad, kakeserviett og pyntenåler.



Ønsker dere en fin kveld. Jeg skal snart ut og gå tur. Deilig med litt frisk luft :)


søndag 10. januar 2010

Hurra

På tide med en liten oppdatering her inne igjen. Denne gangen et rosa bursdagskort. Av en eller annen grunn er de fleste kortene jeg lager enten rosa eller lyseblå...
Dette søte motivet kommer fra WoJ. Jeg har malt med Distress ink, refillers. Kantene er rufset med saks før de er svertet med distress ink. Jeg har sydd rundt kantene med symaskin. Pyntepapir fra div. produsenter. Blomster og pyntenåler fra Papirloftet.
Bak motivet har jeg pyntet med et ark fra en gammel sangbok og en liten kakeserviett. Blonder fra en interiørbutikk.

torsdag 7. januar 2010

DT bidrag: Sarah Kay

Jeg har laget et nytt DT kort for Kortgleder. Det nydelige motivet er fra Sarah Kay.

Jeg har malt motivet med Distress ink, refillers. Alle kanter er svertet med Distress ink, vintage foto. Pyntepapirer fra div.produsenter.

Kortet er pyntet med blonder, roser, utstansede blad, halvperler og en sommerfugl.
Bilder av kortet er også postet i bloggen til Kortgleder


mandag 4. januar 2010

WoJ: dyr

Årets andre kort ble laget i helgen. Trykket har jeg hatt liggende en stund uten å ha malt det. Jeg har en kasse med stempelmotiv som jeg innimellom roter i, da finner jeg litt av hvert.

Dette motivet er fra WoJ. Jeg har malt det med Distress Ink, refillers. Kantene rundt motiv og pyntepapir er rufset med saks og deretter svertet med Distress ink, vintage photo.

Det blå pyntepapiret er fra Maja Design. Notearket fra en gammel sangbok. Bilettene kjøpte jeg for kjempelenge siden inne på et forum. Båndene vant jeg i en konkurranse hos Sukkersøtt i sommer. Trykk-knappene jeg har pyntet med er fra barneklær. Når en kjøper klær til barna følger det ofte med ekstra knapper. Disse tar jeg vare på, for de kan jo komme til nytte en eller annen gang. Nå har jeg klart å få brukt noen, men har fremdeles flere igjen.

Tusen takk for koselige kommentarer. Jeg synes det er så koselig når dere legger igjen en liten hilsen :)


fredag 1. januar 2010

Årets første DT bidrag

Da var jeg tilbake med årets første kort, et DT bidrag for Kortgleder
Motivet er bare så søtt, tegnet av Elisabeth Bell. Stempelet kan du få kjøpt i nettbutikken til Kortgleder.

Jenta er malt med Distress ink, refillers. Prikkene på hårbåndet er pyntet med glitterlim. Jenta har også fått ørepynt og fotlenke av små halvperler. Jeg har brukt 2 pyntepapir på kortet, et er fra Maja Design.

Kortet er pyntet med blomster, sommerfugl, halvperler, bånd og pyntenåler.

Ønsker alle mine blogglesere et riktig GODT NYTT ÅR. Tusen takk for alle kommentarene dere har lagt igjen i løpet av året som har gått. Jeg gleder meg til et nytt år med blogging