lørdag 13. februar 2010

Magnolia

Jeg har laget et bursdagskort. Eirik skulle i bursdag til ei jente i klassen i dag, da måtte han jo ha kort med. Det nydelige motivet er fra Magnolia. Jeg har malt med Distress ink, refillers. Siden Tilda med den lille hunden sitter og jeg ikke hadde maskert henne sammen med noe hun kunne sitte på, valgte jeg å klippe ut motivet.

Skissen til kortet fant jeg inne hos Camilla, tusen takk for "lånet". Jeg har laget min egen vri på kortet/ skissen. Pyntepapirer fra Maja design og Melissa Frances.
Kortet er pyntet med halvperler og blonder (fra Kort og Godt), blomster, roser, tyll og klistremerker.



Nærbilde av blomsterpynten. Bildene er tatt i morgensola i stuevinduet.

Tusen takk for kommentarene dere legger igjen :)


fredag 12. februar 2010

Bokmerke

For noen uker siden laget jeg et bokmerke, som jeg har glemt å vise. Skulle lage bokmerke med noen av elevene på jobb og da måtte jeg jo ha en modell.

Mitt bokmerke har motiv fra vinterkittet til Magnolia. Har som vanlig malt med Distress ink, refillers. Mønsterark fra Maja design. Jeg har pyntet med halvperler, en blomst som er pyntet med glitterlim, blad og blonder. Navnet mitt er satt sammen av klistremerker.
Ønsker dere en fin fredagskveld. Jeg er forhåpentligvis tilbake i morgen med et nytt innlegg :)

onsdag 10. februar 2010

Bursdagskort

Søndag var jeg noen timer på hobbyrommet mitt. Jeg fikk laget et kort til Camilla, som hadde bursdag på mandag.
Det søte motivet er fra Sarah Kay. Jeg har fargelagt med Distress ink, refillers. Kantene rundt motivet og pyntepapirene er svertet med Distress ink, vintage photo. Pyntepapirene på kortet er fra Maja design.

Teksten er klistremerker og tag fra Tim Holtz. De store rosene er fra Kort og Godt og de små fra Whild Orchid Crafts. Blad er stanset ut med qk. Jeg har også pyntet med blonder, bånd, rondeller og halvperler. Har brukt glitterlim rundt det ytterste panelet på kortet og på motivet.

Ønsker dere en fin kveld :) Tusen takk til dere som legger igjen kommentarer.


tirsdag 9. februar 2010

Magnolia

Endelig føler jeg at jeg er skikkelig igang med kortproduksjonen igjen. Etter lang tids "tørke" når det gjelder kortlaging fikk jeg massevis av inspirasjon på lørdag. Hadde en hyggelig dag på Søfteland, der det var treff, sammen med Camilla, Bente og Janne.

Var ikke så veldig effektiv i løpet av dagen, men fikk malt noen motiver. Jeg laget også dette kortet. Motivet er fra Magnolia. Jeg har malt med Distress ink, refillers. Rosene i blomsterbuketten er pyntet med glitterlim.
Har brukt to forskjellige mønsterark på kortet. I tillegg har jeg pyntet med blonder, blomster, roser, halvperler og en kakeseviett.

Ønsker dere en fin kveld. Jeg er tilbake en av de nærmeste dagene med et nytt kort. Har bilder liggende på pcen, av et kort dere ikke har fått sett enda :)


mandag 1. februar 2010

DT bidrag

Her er et nytt kort fra meg. Er en stund siden jeg har oppdatert bloggen min nå. Denne gangen har jeg laget et kort for Kortgleder. Stempelet jeg har brukt kommer fra en av mine favorittdesignere Elisabeth Bell.

Jeg har stempelt motivet på akvarellpapir og deretter malt med Distress ink, refillers. Kantene på motivet pg pyntepapirene er svertet med Distress ink, vintage photo. Deretter har jeg sydd sammen kartong og pyntepapirer med symaskin.
Pyntepapirene kommer fra Maja design og Melissa Frances. Jeg har pyntet med bling swirls fra Prima, roser, halvperler, kakeserviett, utstansede blad og en blomst.

Ønsker dere en fin kveld. Har også laget et innlegg om dette i bloggen til Kortgleder.