tirsdag 30. mars 2010

Magnolia

Endelig tid til å oppdatere bloggen. Denne gangen har jeg laget et kort med søte Tilda fra Magnolia. Motivet er fargelagt med Distress ink, refillers.

Kantene på motivet og pyntepapirene er svertet med Distress ink, i fargen vintage photo. Deretter har jeg sydd med symaskin. Pyntepapirer fra Papirdesign og Basic Grey.
Skissen til kortet har jeg funnet hos Hanna. Hun er med i designteamet til Magnolia og kjempeflink til å lage kort. Kortet er pyntet med blonder, bånd, halvperler, charms, en sommerfugl, pyntenåler og roser. Rosene og motivet er påført glitterlim, før hele kortet er sprayet med Shimmering Mist i fargen sølv.

Ønsker alle en flott påskeferie. Her i huset har vi ikke planer om påsketur, da kan jeg bruke noen kveldstimer på hobbyrommet :)


torsdag 18. mars 2010

Art Impression

Her kommer et kort jeg har laget med et stempel fra Art Impression. Det er lenge siden jeg har brukt dette stempelet, så det var gøy å ta det frem igjen.

Motivet er malt med Distress ink, refillers. Har brukt to ulike mønsterpapirer, husker ikke hvor de kommer fra. Har sydd rundt kantene med symaskin.
Kortet er pyntet med figurer fra qk og en metallstjerne. Teksten er klistremerker.

Nå er jeg begynt på konfirmasjonskortene. Har malt noen motiv. Håper jeg er tilbake med et nytt kort om ikke så lenge.


lørdag 13. mars 2010

Kyllingfarm

I mangel på kort, må jeg bare vise frem kyllingfarmen til Eirik. Vi kar kost oss på kjøkkenet på formiddagen, og under ser dere resultatet. Eirik har laget 15 kyllinger med litt hjelp fra meg. Nå blir det påskepynt både her i huset og hos besteforeldrene.

5 av kyllingene er laget med utgangspunkt i en trepinne kappet på skrå. Dette har min far fikset. Jeg er nemlig redd for store sager, vil helst beholde fingrene mine. Dermed var det best å overlate jobben til andre som har peiling på slike ting. Trepinnene er malt med hobbylakk. Nebb og hanekam er klippet ut i filt. Øynene er kjøpt på Panduro. Vi gleder oss litt til kvelden og mørket for øynene skal være selvlysende :)

Denne kyllingen er et malt egg. Den har fått fjær, øyner, krone og bein. Sistnevnte er malte treknapper. Egget er limt fast på papp for at det skal stå.


Siste kyllingen er en "ufo-kylling" med piperenserbein i gull og en fjær i toppen.
Her i huset gleder vi oss til påske, selv om det er noen uker til. Nå skal jeg tilbringe litt tid på hobbyrommet. Håper jeg får ferdig noen kort. God helg :)