mandag 24. mai 2010

Belles'n Whistles challenge #1

I am so happy to be a design team member for Belles'n Whistles. Today I have made a card for the first Belles'n Whistles challenge. To participate you have to make a card using a Belles'n Whistles stamp. You also have to make your own flowers.

I have used a christmas stamp for my card. The image is colored with distress ink refillers. I have also used some stickles.

The beautiful papers are from Maja design and 3ndy papir. I have used two different punches for my flowers and put the parts together with brads. The flowers are decorated with some stickles.

I hope you will participate in our challenge at the Belles'n Whistles blog.


torsdag 20. mai 2010

Stampavie- Gillian Roberts

Her kommer et DT- bidrag jeg har laget for Kortgleder. Det søte motivet er laget av Gillian Roberts for Stampavie. Motivet er malt med distress ink, refillers. Jeg har også brukt litt glitterlim på deler av motivet.

Kantene på pyntepapir og motiv er svertet med distress ink. De nydelige papirene er fra den nye kolleksjonen til Maja design. Jeg er bare så glad i disse fine papirene.

Kortet er pyntet med roser fra Whild orchid crafts og blad stanset ut med en Martha Stewart punch. Halvperlene er kjøpt på ebay.
Ønsker alle en fin kveld :)


lørdag 15. mai 2010

Konfirmasjon- WoJ

Her er enda et konfirmasjonskort. Det er en stund siden jeg laget det, men har ikke vist det frem før nå. Motivet på kortet er fra WoJ. Jeg har som vanlig malt med distess ink, refillers. Kantene er svertet med distress ink i fargen walnut stain. Tekststempelet er fra Stempelglede.

De fine pyntepapirene kommer fra Kaiser craft. Jeg har pyntet kortet med halvperler og forskjellige blomster. Blomstene er dekorert med glitterlim.


Ønsker dere en fin helg :) Tusen takk for de koselige kommentarene dere legger igjen

tirsdag 11. mai 2010

Belles'n Whistles- DT call

Yesterday I made a card using one of my Belles'n Whistles stamps. The stamp is called Hearty Thanksgiving and it is so beautiful.

I have coloured the image with distress ink, refillers and put some stickles on the pumpkin and the flowers. I have also used Stickles- Star dust on the roses and the butterfly.

The pattern papers are from Maja Design. I have used a napkin and two tickets behind the image. The papers are sewed and inked.

The card is also decorated with a lace and some pearls.

Have a great evening :) and thank you so much for visiting my blog




søndag 9. mai 2010

Gaveeske-WoJ

Dagens innlegg på bloggen er en ny gaveeske. Denne gangen har jeg brukt et stempel fra city girl kolleksjonen til WoJ. Tekststempelet er fra Stempelglede.
Motivet er som vanlig fargelagt med Distress ink, refillers. Kjolen er malt i fargen spun sugar. På ansiktet, armer og bein har jeg fargelagt med vintage photo og tattered rose. Hår er malt med antique linen og walnut stain.
Pyntepapirene kommer fra Maja Design. Rundt kantene har jeg svertet med Distress ink og deretter sydd med symaskin.

Esken er pyntet med halvperler, blonde, charms og roser. Rosene er påført glitterlim. Har også brukt glitterlim på deler av motivet. Blad er stanset ut med en MS punch. Under lokket har jeg laget plass til å skrive en liten hilsen.

Ønsker alle en fin søndag. Tusen takk for de koselige kommentarene dere legger igjen.



lørdag 8. mai 2010

DT bidrag for Kortgleder

Jeg har laget et nytt DT bidrag for Kortgleder. Denne gangen ble det en eske i str. 15x15 cm. Det søte motivet er fra Stampavie og laget av Gillian Roberts.
Et nærbilde av motivet. Jeg har malt med Distress ink, refillers. Denne gangen har jeg brukt litt andre farger enn det jeg pleier å bruke.
Har brukt to forskjellige pynteark på boksen. Det ene er 2-sidig. Hjerteborden er stanset ut med en Martha Stewart punch.

Boksen er pyntet med roser i ulike farger og størrelser. Jeg har brukt glitterlim på rosene. Bladene er stanset ut med en punch fra Nellie Snellen. Har også brukt blonder og halvperler.


Jeg anbefaler å ta en tur innom nettbutikken til Kortgleder.



onsdag 5. mai 2010

Bursdag- Magnolia

Da er jeg tilbake med et nytt kort. Denne gangen med nydelige Tilda som prinsesse. Jeg har laget bursdagskort. Eirik var i bursdag på lørdag, da måtte han jo ha et kort med. Motivet er malt med Distress Ink, refillers. Deretter har jeg påført masse glitterlim.

Pyntepapirene kommer fra Melissa Frances og Maja design. Rundt kantene har jeg svertet med Distress ink i fargen Walnut stain. Deretter har jeg sydd med symaskin.
Kortet er pyntet med blonder, serviett, halvperler og blomster. Blomstene er kjøpt hos Kort og godt, Whild orchid crafts og Papirloftet.

Tusen takk for de koselige kommentarene dere legger igjen.


søndag 2. mai 2010

Konfirmasjon- Sugar Nellie

Her kommer et nytt konfirmasjonskort. Denne gangen med motiv fra Sugar Nellie. Tror det er Elisabeth Bell som har designet det nydelige stempelet. Jeg har malt motivet med Distress ink, refillers. Deretter har jeg påført litt glitterlim.

Tekststempelet er fra Stempelglede. Pyntepapirer fra 3ndy papir og Maja design.
Blomster fra Whild Orchid crafts. Kortet er også pyntet med halvperler, blonder og utstansede blader.

Ønsker dere en fin søndagskveld. Tusen takk for de koselige kommentarene dere legger igjen.