mandag 30. august 2010

Bnw Challenge: Back to school

It is Monday again and time for another challenge at the BnW blog. This weeks theme is "Back to school". We want to see project/ cards with BnW stamps related to school.

I have decorated a box this time, using a stamp with a little girl. I have coloured the image with distress ink. All the patternpapers are from Maja design. The box is decorated with laces, pearls roses and leaves. I have made a tag using a Marvy punch.
I hope to see your cards/ projects in our challenge

fredag 27. august 2010

Magnolia- Havfrue

Da var det helg igjen og jeg er tilbake med et nytt kort. Jeg slapper av foran tv med blogging. Vurderer å ta en tur ut på hobbyrommet for å lage kort. Motivet jeg har brukt på kortet er søte Tilda fra Magnolia. Motivet er fra sommerpakken.

Jeg har malt motivet med distress ink refillers. Hud i fargen tattered rose og vintage photo. Håret er malt med walnut stain og antique linen. På havfruebekledningen har jeg brukt 3 farger: spun sugar, victorian velvet og walnut stain. Jeg har også brukt glitterlim, star dust.
Mønsterarkene er fra Maja design. Jeg har pyntet med tyll, blonde og halvperler. Blad er stanset ut med en Martha Stewart punch. Rosene er fra Wild Orchid Crafts og de andre blomstene fra Papirloftet. Borden med hjerter er også stanset ut med en Martha Stewart punch.

Øsker dere en fin fredag og håper at alle får en flott helg.


søndag 22. august 2010

Magnolia: Julekort i august

Jeg vet at det fremdeles er noen måneder til det er jul, men jeg har altså begynt på julekortene.. Har sett at mange kortlagere har holdt på med julekort siden januar. I år håper jeg å unngå stress, men kjenner jeg meg selv rett blir jeg vel sittende å lage julekort i siste liten dette året også. I fjor laget jeg mellom 70 og 80 julekort og de fleste ble ferdige i november/ desember. Alltid er det de kortene jeg skal sende selv som blir laget i siste liten :( Solgte mange kort på messe i fjor.

På dette kortet har jeg brukt et Magnoliamotiv fra i fjor. Jeg har malt med distress ink, refiller og pyntet med glitterlim. Sirkelen er også svertet med distress ink, walnut stain.

Tekststemepelet er fra Stempelglede. Sirkelen er stanset ut med spellbinders. Jeg har pyntet med halvperler og sydd rundt. Pyntepapirene fant jeg i restekassen.

Den store rosen er fra Hobbyhimmelen. Blad fra Papirloftet (kjøpt for lenge siden). Roser fra wild orchid crafts. Rosene er pyntet med samme glitterlim som jeg har brukt på motivet.

Ønsker dere en fin søndag.



fredag 20. august 2010

WoJ: En søt liten elefant

Jeg har laget et nytt kort med trykk av en søt liten elefant. Det er en stund siden jeg har laget kortet, men har ikke hatt tid til å oppdatere bloggen før nå. Ferien er over for store og små, dermed blir det mindre tid til kortlaging. Men jeg har noen kort liggende på datamaskinen som ikke er publisert enda. Det kommer forhåpentligvis flere oppdateringer om ikke så altfor lenge.

Tilbake til kortet mitt. Motivet kommer fra WoJ. Jeg har hatt det liggende ferdigmalt en stund, men ikke fått laget kort av det. Jeg har malt med distress ink, refillers. Fargen jeg har brukt på elefanten er black soot.

Kantene rundt motivet og pyntepapirene er svertet med distress ink. Deretter har jeg sydd rundt med symaskin. Sirkelen er trykket ut med spellbinders og pyntet med halvperler.

Mønsterpapir er fra Melissa Frances. Noe av pyntepapiret fant jeg i resteskuffen. Innholdet i skuffen øker for hver gang jeg lager kort. Snart er det fullt. Kortet er pyntet med bånd og roser fra wild orchid craft. Granbar er trykket ut med en Martha Stewart punch.


Ønsker dere en fin kveld.



onsdag 18. august 2010

DT Belles n'Whistles

Here is another card I have made for the Belles n'Whistles challenge. I am a bit late with this post, the challenge is from Monday to Monday. This weeks challenge is to make a card using warm colours. To participate you have to use a Bn'W stamp.

I have coloured the image with distress ink, reinkers. I dont remember where the the pattern papers come from. I have decorated my card with roses and buttons.

Thank you for visiting my blog.

søndag 15. august 2010

Ladybug and Friends sketch challenge

At the Ladybug and Friends blog we have started a sketch challenge. Here is my card for the challenge. I have used a Ladybug and Friends stamp designed by Elisabeth Bell.

The beautiful sketch si made by Gry Heidi. You can enter our challenge until Septemer 11th. Make a card using a Ladybug and Friends stamp.
I have painted the image with distress ink, reinkers. The patternpapers are from Ladybug and Friends.
I have decorated my card with flowers.

The winner gets a Ladybug and Friends stamp. You can enter the challenge here



torsdag 12. august 2010

Magnolia- Havfrue Tilda

Se på Tilda som havfrue. Er hun ikke søt? Motivet er fra sommerpakken til Magnolia. Jeg gikk uheldigvis glipp av denne pakken, men fikk tak i motivet likevel. Nå er dette og resten av stemplene fra sommerpakken kommet i butikkene, så mulig det blir en ny handlerunde på nettet :)

Tilda er malt med distress ink, refiller. Jeg har brukt fargene vintage photo, tattered rose, walnut stain, spun sugar, victorian velvet og weathered wood. Rundt alle kanter har jeg sydd med symaskin og svertet med distress ink i fargen walnut stain.
Jeg vet ikke hvor gratulerer stempelet kommer fra. Alle pyntepapirene er fra Maja design. Når jeg var på ferie tidligere i sommer kjøpte jeg så mange mønsterark at jeg har sikkert nok frem til jul :) Men kjenner jeg meg selv rett så er det alltid noe nytt jeg har lyst på... Blir vel mer shopping likevel. Blomstene/rosene på kortet kommer fra Wild orchid craft og halvperlene fra ebay.


onsdag 11. august 2010

DT BnW- A Merry-Go

To read this text in english, please take a look here

Sommerferien min er snart over. På mandag er det tilbake til jobb. Siden det er dårlig med sol for tiden har jeg brukt endel timer på hobbyrommet de siste dagene. Her er et kort jeg har laget for Belles n'Whistles. Jeg har brukt stempelet "A Merry-Go" fra Forever young collection. Nok et søtt motiv tegnet av Elisabeth Bell.

Kortet er malt med distress ink, refillers. Nesten hele hesten er dekorert med crackle paint eller glitterlim etter at jeg malte den. Jeg har brukt spellbinders til å trykke ut sirklene.
Mønsterarkene er fra Melissa Frances. Små roser fra wild orchid craft og den store rosen fra kort og godt. Halvperlene har jeg kjøpt på ebay.
Tusen takk for kommentarene dere legger igjen :)

tirsdag 10. august 2010

Ladybug and Friends: 3 new paper collections

I just want to show you some news from Ladybug and Friends. This autumn there will be 3 new paper collections. The first one is called the christmas quilt. I love the colours.

This collection is perfect for wedding- and babycards. The papers are so beautiful.

The last collection I want to show you is my favourite.

For more information take a look here


søndag 8. august 2010

WoJ- Bryllup

Det er fremdeles sommer og bryllupstid. Jeg har laget et nytt bryllupskort. Håper dere ikke er altfor lei, synes jeg kun har oppdatert bloggen med bryllupskort de siste månedene. Det kommer et kort til i samme kategori, i løpet av uken (sånn at dere er advart). Denne gangen har jeg brukt et motiv fra WoJ. Det er egentlig 2 stempel som jeg har maskert sammen.

Jeg har malt med distressene mine igjen. Dressen i black soot, brudekjole og slør i tattered rose. Jeg har også pyntet sløret og brudebuketten med glitterlim. Alle kantene på pyntepapirene og motiv er svertet med distress ink, og sydd på symaskin.
Kortet er pyntet med halvperler, blomster og blonder. Pyntepapirene er fra Maja design og Melissa Frances.

Ønsker dere en fin søndagskveld. Tusen takk for hyggelige kommentarer.


lørdag 7. august 2010

DT- BnW- Sweet dreams

Her er et DT kort jeg har laget med et av de nyeste stemplene til Belles n' Whistles. Synes dette motivet er så søtt, og det beste av alt er at det kan brukes til både jente- og guttekort. Denne gangen har jeg valgt å lage et kort til en liten gutt, men jeg har fargelagt samme motivet i rosa også. Forhåpentligvis kommer det et jentekort med samme motiv om ikke så altfor lenge.
Jeg har som vanlig fargelagt med distress ink, refiller. Hudfargen er malt med vintage photo og tattered rose. På genseren har jeg brukt stormy sky, hår er fargelagt med walnut stain og skygger med weathered wood.
Alle kantene er svertet med distress ink og deretter sydd med symaskin. Blomstene er påført stickles i fargen waterfall. Papirer fra Maja design. Halvperler er kjøpt på ebay.

To read this text in english, please take a look here


onsdag 4. august 2010

DT Belles n' whistles: A summer card

I hope you all have a wonderful summer. Here is a card I have made for Belles n' Whistles. At the DT blog we are celebrating the summer. You can make a summercard too and participate in our weekly challenge.

I have used the stamp "Little Eden" for my card. Isn't she beautiful? The stamp is from the "Forever Young" collection. I have coloured my image with distress ink, reinkers. The edges are inked with distress ink, walnut stain, and sewed. All the pattern papers are from Maja Design.
My card is decorated with roses, a doily lace and charm. I have added stickles to the roses. I have also used a border punch from Martha Stewart.

søndag 1. august 2010

DT- Ladybug: Hello sunshine

To read this text in english. please take a look at the Ladybug and Friends blog

Jeg har laget et nytt kort for Ladybug and Friends. Denne gangen har jeg brukt et av de fine stemplene designet av Elisabeth Bell. Det er fra Autumn 09 collection. Viss du tar en titt her ser du at det snart kommer flere nydelige stempler. Jeg gleder meg :)

Tilbake til dagens kort. Motivet er stemplet på 300g arkvarell kartong med archival ink, black. Deretter har jeg malt med distress ink, refillers. Rundt kantene på stempelmotivet og pyntepapirene har jeg svertet med distress ink i fargen walnut stain, deretter har jeg sydd med symaskin.
Alle pyntepapirene kommer fra Ladybug and friends, det samme gjør kartongen. Kortet er pyntet med blomster (fra Ladybug) og roser. Jeg har også stanset ut en tag og pyntet denne med charms. Bak motivet har jeg brukt en blondeserviett. Blomstene er påført glitterlim i sølv. Den koselige teksten er også fra Ladybug.

Ønsker dere en fin søndag. Jeg skal bruke litt av dagen til kortlaging :)