mandag 31. januar 2011

BnW challenge: Vintage card

It is Monday again and time for another challenge over at Belles 'n Whistles. We have new rules for participating. Now you can make a card using any Elisabeth Bell stamp. It does n't have to be a BnW stamp. But if you use a BnW stamp and upload your card in our gallery, you have one more chance to win our prize. 

The 2 next weeks I am the host of the challenge. This time we want you to make a vintage card. Take a look here to see the other DT cards.
I have used a BnW stamp for my card. I have coloured the image with distress ink, reinkers. The pattern papers comes from Maja Design. Tag from Magnolia. I have decorated my card with flowers. They are made with a qk dies, then inked and decorated with stickles, star dust.

One more picture of my card. 
Thank you for visiting my blog. I hope you will participate in the BnW challenge.

onsdag 26. januar 2011

Magnolia ~Julekort

Et nytt kort til Hjertebodens juleblogg blir levert i dag. Dette er det tredje og siste julekortet mitt denne måneden. Dersom du ikke har levert bidrag og fremdeles har lyst til å være med, så er det bare å henge seg på. Vi har fremdeles plass til flere. 

Motivet på dette kortet er fra Magnolia, tror det er fra kolleksjonen som kom ut i 2009. Jeg har malt med distress ink, refiller. Kantene på mønsterpapir og motiv er svertet med distress ink og deretter sydd på symaskin. Jeg har også brukt glitterlim, gold, langs kantene.
Mønsterpapirene kommer fra Maja Design. Blomstene er gamle, de dukket opp etter rydding på hobbyrommet. Greit å få brukt litt av det jeg har liggende. Har også pyntet med brads, blonder og bånd. Tag fra Tim Holtz.
Håper det er flere som har lyst til å delta med kort til julebloggen.
Ønsker dere en fin kveld.

søndag 23. januar 2011

WoJ~Babykort

Endelig ferdig med dette babykortet. Motivet har jeg hatt liggende ferdigmalt lenge. Har bare ikke fått laget kortet ferdig før i dag. Det ble et guttekort med mye pynt på...

Motivet er fra WoJ. Jeg har malt med distress ink, refiller. Rundt kantene har jeg svertet med distress ink, walnut stain, og deretter sydd med symaskin. Mønsterarkene er fra Maja Design.

De blå blomstene er trykket ut med en qk dies. Tror det er en julestjernedies, men jeg har valgt blå bazzill. Kantene på blomstene er svertet med distress ink, før jeg har påført glitterlim. I midten på blomstene har jeg festet en rondell og en brad. Rosene er fra Wild Orchid Crafts. Har også brukt blonder og en charm.
Ønsker alle en fin søndagskveld. Lurer på om jeg skal fortsette med kortlaging utover kvelden :)

fredag 21. januar 2011

Magnolia~Bursdagskort

Her er et Magnoliakort jeg laget sist uke. Pappa hadde bursdag, da måtte han jo få et kort. Kortet er et mappekort, men det viser ikke så godt på bildet. Inni var det plass til gavekort.

Jeg valgte Edwin fra Magnolia som motiv på kortet. Har malt med distress ink, refiller. Kantene er svertet og deretter sydd med symaskin. Teksten er laget ved hjelp av klistremerker. Hjertene er stanset ut med qk, deretter svertet og dekorert med glitterlim. Også fotohjørnene er laget med en qk dies.

Båndet jeg har brukt holder kortet sammen. Jeg har også pyntet med bronsefargede rondeller. Disse er kjøpt på ebay. Bak motivet ligger to biletter og en del av et noteark.
Ønsker alle en fin fredagskveld

torsdag 20. januar 2011

BnW~snowbaby collection

Hei alle sammen!
Her er et av kortene jeg fikk publisert i desemberutgaven av Ett trykk. Jeg laget et vinterkort med et av stemplene fra den nyeste kolleksjonen til BnW. Motivet er stemplet på 300 gr akvarellpapir med svart blekk. Jeg har malt motivet med distress ink, refillers.

 Motivet er stanset ut med en spellbinder dies. Rundt alle kanter har jeg svertet med distress ink, og deretter sydd på symaskin. Jeg er nesten blitt avhengig av symaskin til kortene mine. Bak motivet ligger en stor kakeserviett.
Borden er stanset ut med en Magnolia dies. Kortet er pyntet med blonder, halvperler, charms, tyll, snøkrystaller og roser. På rosene, snøkrystallene og deler av motivet har jeg påført glitterlim.
Ønsker alle en fin dag. Tusen takk for kommentarene dere legger igjen.
To read this text in english,  please take a look here

onsdag 19. januar 2011

BnW: Anything but Winter

Det er på tide med en oppdatering her i bloggen. Denne gangen har jeg laget et dt bidrag til Belles'n Whistles utfordringsblogg. Denne uken har vi følgende oppgave: "Anything but winter". Vi ønsker nemlig å se alt annet enn vinterkort.  

Jeg har brukt et "gammelt" stempel på mitt kort. Det er malt med distress ink, refiller. Kantene er svertet med distress ink. Motivet er stanset ut med en spellbinders die. Jeg har også dekorert rundt kanten på motivet med liquid pearls.
Mønsterarkene er fra Melissa Frances og Maja Design. Kortet er pyntet med div. blomster, blonder, en tag og charms. Bak motivet ligger en kakeserviett. Fotohjørner fra en qk dies.

Ønsker alle en fin kveld. Her er det snart tid for en tur på håndballtrening.

lørdag 15. januar 2011

Magnolia: Bursdagskort

En god kollega og stempelvenn hadde bursdag mandag denne uken og da måtte jeg jo selvfølgelig lage et bursdagskort. Det ble et rosa kort denne gangen også. Motivet er fra et Magnolia kit. 

Jeg har malt med distress ink, refiller. På kjolen har jeg brukt fargen victorian velvet og malt skygger med weathered wood. Motivet er også dekorert med glitterlim, fargen star dust. Skoene er påført glossy accent.
 Hjerteborden er stanset ut med en Martha Stewart punch. Blad er laget med et hjerte fra qk. Jeg har brukt en qk dies med blondemønster i hjørnene. Roser fra Whild orchid crafts. Liljene er kjøpt hos Hobbyhimmelen. Jeg har også brukt glitterlim på blomstene.
 Metallhjertene er kjøpt på ebay. Alle kanter er svertet med distress ink, walnut stain, og deretter sydd. Mønsterark fra Maja Design.
Tusen takk for kommentarene dere legger igjen. Ønsker dere en fin lørdag.

fredag 14. januar 2011

Julekort nr 2 i januar

Jeg fortsetter med julekortene mine. Her er det andre for denne måneden. I tillegg til å legge dette ut i Hjertebodens julekortblogg har jeg laget dette som et DT bidrag for Belles n' Whistles. Jeg synes det er helt supert å lage julekort selv om julen er over. Dersom dere tar en tur innom julekortbloggen til Hjerteboden finner dere masse inspirasjon.
Så tilbake til mitt kort. Motivet er fra Snowbaby kolleksjonen til Belles n'Whistles. Jeg har malt motivet med distress ink, refiller. Deretter har jeg svertet kantene med distress ink, walnut stain. Jeg har også brukt litt gltterlim. Motivet er stanset ut med spellbinders. Pynten rundt den ytterste sirkelen er liquid pearls.

Mønsterark fra Vibeke Spigset og Magnolia. Jeg har laget mønster på kartongen med Magnolia dies. Den søte blonden er fra Hjerteboden. Kortet er pyntet med halvperler, roser og snøkrystaller.
Ønsker alle en fin fredagskveld. For mer inspirasjon med stempler fra BnW ta en titt innom bloggen.

tirsdag 11. januar 2011

Hjertebodens julekortutfordring

Her er det første kortet mitt til Hjerteboden's julekortblogg. Målet med bloggen er å starte tidligere med julekortene slik at vi unngår alt stresset rett før jul. De som deltar i utfordringen hos Hjerteboden og klarer å lage 3 kort i måneden er med i trekningen av en premie. Det er fremdeles mange dager igjen av januar, så det er bare å begynne med julekortene.

 Det er faktisk gøy å lage julekort i januar (noe jeg aldri hadde trodd). Jeg er ferdig med de 3 bidragene jeg skal lage denne måneden, så det blir nok flere oppdateringer i bloggen fremover.

Så var det tilbake til kortet mitt. Motivet er fra 2010 julekolleksjonen til Magnolia. Jeg har malt med distress ink, refiller. På vingene og blonden på kjolen har jeg dekorert med glitterlim, star dust. Motivet er stanset ut med spellbinders. Bak motivet har jeg brukt en blondeserviett. 
Mønsterarkene er fra Melissa Frances. Jeg kjøpte en blokk med mønsterark hos Hjerteboden før jul. Syntes det var på tide å ta arkene i bruk nå. Klistremerkene jeg har skrevet "god jul" med er fra Kaiserkraft. Blomstene er fra Prima. Jeg har hatt de liggende i flere år, men knapt brukt de før nå. Godt å få brukt opp litt "rester".
Ønsker dere en fin dag. Tusen takk for besøket i bloggen min.

mandag 10. januar 2011

BnW Challenge: Snowflakes

Her er et kort jeg har laget til utfordringen hos BnW. Denne gangen ønsker vi å se kort der du har brukt snøfnugg. Det passer jo bra, for her jeg bor laver snøen ned. Ufordringen begynte sist uke men det er fremdeles muligheter for å delta. Konkurransen varer ut denne uken også. For å delta må du bruke et stempel fra Bnw

Motivet på mitt kort er fra den nyeste snowbaby kolleksjonen til Belles n'Whistles. Jeg har malt med distress ink i fargene blå, rosa og brun. Pyntepapirene kommer fra Ladybug and Friends. Borden på kortet er stanset ut med en Martha Stewart punch. Snøkrystallene er også fra en Martha Stewart punch. Jeg har dekorert dem med glitterlim, i fargen star dust.

Ønsker dere en fin uke. Håper noen av mine norske bloggvenner også vil delta i BnW's utfordring

mandag 3. januar 2011

Hjerteboden's Juleblogg



Her kommer en liten nyhet!:)
 Hjerteboden har opprettet en utfordringsblogg. Navnet på denne bloggen er "Hjerteboden's Juleblogg". Målet der er å få laget flere julekort igjennom hele året.
På denne måten slipper du også å stresse i siste liten med å gjøre ferdig dine julekort.
Hver måned kommer Hjerteboden til å trekke ut en vinner,
som vil få tilsendt en premie fra butikken.
De som har vært med hver mnd igjennom hele året (Jan-Des),
vil være med i trekningen om en STOR premie fra Hjerteboden.
Til å administrere denne bloggen skal Bente, Camilla, Janne og jeg hjelpe til. Vi håper det er mange som blir med oss i Julekortutfordringen igjennom 2011!!

søndag 2. januar 2011

Magnolia: Tag

Godt nytt år alle bloggvenner. Jeg er endelig tilbake med et nytt innlegg.
Rett før jul laget jeg en flasketag til en miniflaske. Jeg fant ikke noen mal på små flasketager på nettet, så jeg laget en selv ved hjelp av skrivesaker, linjal og en passer. Det ble litt prøving før størrelsen på den ble rett.

Selve tagen er klippet ut i bazzill kartong. Deretter har jeg brukt pyntepapir fra Vibeke Spigseth. Den lille tagen som det henger charms fra, har jeg kjøpt på Panduro. Notearket er fra en gammel sangbok. Alle papirer er svertet med distress ink, walnut stain. Rose fra Whild Orchid Craft. Pyntegrein fra Kort og Godt.
Ønsker alle et kreativt år. Jeg er allerede begynt på årets konfirmasjonskort.