lørdag 26. mars 2011

Julekort nr 3. i mars

Da er jeg ferdig med julekortene denne måneden. Jeg kom i mål denne gangen også. Så er det bare å tenke ut hva jeg skal lage i april :) Er allerede godt igang med planleggingen.

 Motivet på dette kortet er fra WoJ. Jeg har hatt motivet oppstemplet lenge, så det var på tide å få brukt det. Jeg har malt med distress ink, refiller. Deler av motivet er også dekorert med stickles, star dust. De nydelige mønsterarkene er fra Maja Design. Jeg har påført hvit akrylmaling på kantene. deretter er de svertet og sydd med symaskin.
 Kortet er pyntet med blomster fra Papirloftet og roser fra Wild Orchid Crafts. Har også brukt to forskjellige blonder og en charm.
Det er fremdeles noen dager igjen av mars. Du rekker fremdeles å lage noen julekort.
Ønsker alle en fin dag 

fredag 25. mars 2011

BnW: Eden with Teddy

Da er det snart helg igjen. Håper jeg får mulighet til å bruke litt tid på hobbyrommet. Har endel kort jeg skulle ha laget. Her er et kort jeg laget for Belles n' Whistles i går kveld. Motivet er fra Changeabelles kolleksjonen. Det heter "Eden with Teddy".

 Jeg har malt motivet med distress ink. Fargeleggingen er nesten det kjekkeste med å lage kort. Jeg kan bruke flere timer på å male et motiv. Ikke rart at jeg ikke får laget så mange kort hver uke.
 Mønsterarkene er fra Maja Design. Jeg har svertet kantene med distress ink, walnut stain. Blomstene er fra Wild Orchid Crafts, Papirloftet og Kort og Godt. Jeg har dekorert blomstene med stickles, star dust.
 Den lille sommerfuglen er fra Karen Marie klip. Den er også dekorert med glitterlim.
Ønsker alle en kreativ helg.
Tusen takk for kommentarene dere legger igjen.
You can also find this post in the BnW blog

torsdag 24. mars 2011

Julekort nr.2 i mars

Her kommer endelig mitt andre julekort til Hjertebodens juleblogg denne måneden. Det har gått litt seint med julekortproduksjonen. Det er ikke så lett å finne inspirasjon til å lage julekort i mars. Heldigvis fikk jeg et lite "puff" da vi var på malekveld hos Janne sist uke.

 Motivet er også denne gangen fra Magnolia. Jeg er blitt så glad i disse små, søte figurene. Jeg har malt motivet med distress ink, refiller, og brukt glitterlim på deler av motivet.
 Mønsterarkene kommer fra Vibeke Spigseth. Jeg har sydd rundt alle kantene med symaskin. Tekststempelet er fra Stempelglede. Rosene er fra Wild Orchid Crafts. De blå blomstene er fra Magnolia. Tag fra Panduro. Blad er stanset ut med en Martha Stewart punch.
Ønsker alle en fin dag :)

tirsdag 22. mars 2011

WoJ: Shaker Card

I have made a new Shaker Card. This time with an image from WoJ.
The image is coloured with distress ink, reinkers. I have also added stickles, star dust, to the image.

The beautiful papers are from Maja Design. All the edges are inked and sewed.
The flowers are home made. I have put a pearl in the middle of the flowers, and decorated them with stickles, star dust.
 The butterfly is from Karen Marie Klip. Leaf and heart border from Martha Stewart.
 I have used gelantine for my card. Inside you can see the glitter.
Thank you for visiting my blog.
Have a wonderful evening

mandag 21. mars 2011

Magnolia: Shakerjulekort

Jeg må vel innrømme at motivasjonen til å lage julekort i mars ikke er helt på topp. Vet ikke om motivasjonen til de andre som er med å administrere Hjertebodens juleblogg er helt toppers heller. Vi bestemte oss derfor for å gjøre noe sammen.

 Fredag møttes derfor noen av oss for å male julemotiver og lage shakerkort. Dyktige Camilla viste oss fremgangsmåten. Disse kortene var utrolig kjekke å lage og motivasjonen kom tilbake. I dag ble jeg ferdig med 2 julekort til. Det kommer nok bilde av dem i bloggen om ikke så lenge.
Motivet på kortet mitt er fra Magnolia. Jeg har også denne gangen malt med distress ink, refiller. Mønsterarkene er fra Melissa Frances. Jeg har brukt gelantin som "vindu" på kortet. Inni ligger det glitter. 
 Kortet er pyntet med blomster, en kakeserviett, tyll, charms og halvperler. På tagen som ligger bak motivet har jeg stemplet en juletekst fra Stempelglede.
Bildet under viser hvordan kortet ser ut når det er strødd glitter over motivet.
Ønsker alle en fin uke.
Tusen takk for kommentarene dere legger igjen.

lørdag 19. mars 2011

BnW: Et guttekort

Her er et kort jeg har laget for BnW. Denne gangen ble det et guttekort. Motivet på kortet er maskert sammen. Jeg har brukt to stempler fra Changeabelles kolleksjonen. Jeg har plassert en liten bamse oppi vognen til den lille gutten.

Motivet er fagelagt med distress ink, reinkers. Rundt kantene har jeg svertet med distress ink, og sydd med symaskin. Alle mønsterarkene kommer fra Tim Holtz. Punchen jeg har brukt er fra Martha Stewart.
Jeg sliter alltid med å dekorere guttekort. Denne gangen har jeg stanset ut noen stjerner med en qk dies. Deretter har jeg dekorert stjernene med glitterlim, waterfall. Har også festet litt bånd med stifter.
Ønsker alle bloggvennene mine en fin helg.
Tusen takk for kommentarene dere legger igjen.

søndag 6. mars 2011

Sweet Pea Stamps: Konfirmasjonskort

Jeg er endelig kommet igang med konfirmasjonskortene. Tiden frem til mai, den store konfirmasjonsmåneden, går fort. Jeg burde vel egentlig ha begynt med disse kortene for lenge siden. Motivet på dette kortet er fra Sweet Pea stamps og er kjøpt hos Hjerteboden.

 Jeg har malt motivet med distress ink, refiller. Det var mye jobb, men kjempegøy. Deler av motivet er også dekorert med glitterlim, i fargen star dust.  Alle kanter på kortet er svertet med distress ink, walnut stain. Jeg har også sydd rundt noen av kantene med symaskin.
 Mønsterarkene jeg har brukt på kortet er fra Maja Design. Tekststempelet er fra Stempelglede. Hjerteborden er en punch fra Martha Stewart. Fotohjørnene er stanset ut med en dies fra qk. Jeg har pyntet kortet med ulike typer blomster, tag, bånd, charm, tyll og to pyntenåler.
Tusen takk for at du besøker bloggen min
♥♥♥

lørdag 5. mars 2011

Magnolia: rosa og beige

Jeg storkoser meg med maling av de nye Magnoliastemplene mine. Dette stempelet er også frå vårkitet til Magnolia. Tilda som sitter med det lille lammet er bare så søt. Jeg regner med at dette er et påskestempel, men har valgt å male påskeliljene i en annen farge og deretter dekorere med glitter. Stempelet kommer nok til å bli brukt ved andre annledninger enn påske. Her i huset er det dårlig med tradisjoner knyttet til påske og å sende kort.

 Tilda har denne gangen fått en rosa kosedress på seg. Fargen heter victorian velvet og finnes som distress ink. Håret er malt 3 ganger først med antique linen, deretter med vintage photo og tilslutt walnut stain. Lammet som Tilda holder rundt har fått svarte skygger rundt kantene.
Jeg tror mønsterarkene på kortet er fra Melissa Frances og Ladybug and Friends. Nok engang dukket det opp fine farger i restekassen. Kortet er dekorert med ulike typer blomster, som er påført glitterlim. Jeg har også brukt en kakeserviett, blonder, bånd og en ranke med blad fra Panduro. Hjørnene er stanset ut med en qk dies.
Ønsker alle en fortsatt fin helg.

fredag 4. mars 2011

Magnolia: Spring kit

Yesterday I promised to show you a Magnoliacard, and here it is. I just love the stamps from the spring kit. I got it last Saturday, and have spent some time during my winter holiday painting these cuties. I have already finished one more card. Maybe I will show you tomorrow.

The image on my card is painted with distress ink, reinkers. The pattern papers are from Maja Design. All the edges are inked and sewed.
 I have decoraded my card with laces, flowers, a napkin, a tag and some pearls.
I will participate in the MDUC this week. The theme is to decorate the a card with flowers.
Thank you for visiting my blog

torsdag 3. mars 2011

BnW:: Red, pink and white

Mandag var det klart for en ny utfordring hos BnW. Denne gangen er det en fargeutfordring. Vi ønsker å se kort med fargene rød, rosa og hvit. Her ser dere mitt kort. Jeg har brukt to motiv fra Changeabelles kolleksjonen. 

Motivet mitt er malt med distress ink, refiller. Et av mønsterarkene er fra Basic Grey, de andre 2 vet jeg ikke. Det var 2 påbegynte ark fra restekassen. Mye fint oppi der, så lenge en orker å ta en titt oppi. Vanligvis tar jeg et nytt mønsterark istedet for å bruke noen av de gamle.
Hjertepunchen jeg har brukt er fra Martha Stewart. Blomster fra Wild Orchid Crafts. Har også pyntet med blonde og halvperler.
Ta en titt innom i morgen også. Da er jeg tilbake med et kort med Magnoliamotiv.