lørdag 30. april 2011

WoJ: Konfirmasjon

 Produksjonen av konfirmasjonskort er i full gang. Her er et av kortene jeg har laget den siste uken. Motivet er fra WoJ. Jeg har fargelagt jenta med distress ink, refiller. Teksten jeg har brukt på kortet er fra Stempelglede.
 Alle mønsterarkene kommer fra Inkido. Synes arkene er kjempefine, akkurat i den stilen jeg liker. Mulig jeg må kjøpe noen flere. På kortet har jeg også brukt en hjertebord. Den er stanset ut med en dies fra Magnolia.
Ønsker alle som er innom god helg.
Tusen takk for kommentarene dere legger igjen :)

onsdag 27. april 2011

Julekort nr.3 i april

 Jeg får vel innrømme at motivasjonen for å lage julekort i april er heller dårlig. Regner ikke med at jeg blir mer inspirert de neste månedene heller. Heldigvis kom jeg i mål i april også. Dette julekortet har ligget halvferdig lenge. Jeg manglet bare pyntingen, men det var så tiltak å ta det frem igjen. Men jeg ble ferdig til slutt.
 Motivet fra Magnolia er fra julekittet 2010. Jeg har malt med distress ink. Motivet er trykket ut med spellbinder dies. På siden av kortet har jeg brukt en dies fra Magnolia for å lage pynteborden.
 Mønsterarkene fant jeg i restekassen. Bokstavene (fra Tim Holtz) er trykket ut ved hjelp av cuttlebug. Deretter har jeg svertet kantene og påført glitterlim, star dust.
Tusen takk for kommentarene dere legger igjen :)

tirsdag 26. april 2011

Magnolia: Bursdagskort

 Påskeferien er over for denne gangen og dermed er det tilbake til hverdagen igjen for både store og små. Har brukt noen kvelder på hobbyrommet i påsken. Jeg har stort sett laget konfirmasjonskort de siste dagene.
Dette kortet ble laget for noen uker siden. Fikk bestilling på et bursdagskort til en mann. Jeg synes kort til menn er en stor utfordring. Lager stort sett søte kort som jeg kan pynte med blomster.
Resultatet av  "mannekortet" ser dere vertfall her.
 Motivet er fra Magnolia. Jeg har malt med distress ink, refiller. Alle kantene er svertet med distress ink, valnut stain, og deretter sydd på symaskin. Mønsterarkene er fra Tim Holtz. Kortet er pyntet med charms, osteklut og stjerner. Stjernene er trykket ut med qk og påført glitterlim. Jeg har også printet ut noen motiver på akvarellpapir. Motivene fant jeg på internett.
Ønsker alle en fin kveld :)

mandag 25. april 2011

BnW Challenge: Sketch by Anki

 It is Monday again and time for another challenge over at the Belles 'n Whistles challenge blog.
This time we want you to make a card using this sketch designed by talented Anki.
Remember you have to use a stamp designed by Elisabeth Bell to participate.
 I have used an earlier Sugar Nellie stamp. This and some other stamps are re-released by Belles 'n Whistles.
The cute image is coloured with distress ink, reinkers. I have inked and sewed the edges at my card.
 The beautiful pattern papers are from Inkido. They are my new favourite pattern papers.
 My card is decorated with flowers, pearls and ribbon. Behind the image I have added some cheese cloth.
Thank you for visiting. Enjoy your Easter holiday. Tomorrow it is back to work

søndag 24. april 2011

Julekort nr.2 i april

 Her kommer mitt andre julekort til Hjertebodens juleblogg denne måneden. Det er på tide å bli ferdig, for det er ikke så mange dagene igjen av april. Julekortet har ligget ferdig en stund, men jeg har rett og slett ikke orket å oppdatere bloggen. Jeg lider av bloggtørke for tiden. Håper den snart er over :)
 Kortet jeg har laget er inspirert av Minna. Motivet jeg har brukt er fra WoJ. Jeg har malt med distress ink, refiller. Kantene er svertet med distress ink, walnut stain, deretter har jeg sydd på symaskin. Til slutt malte jeg med hvit akrylmaling.
 Papirene på kortet er fra restekassen. Godt å få brukt opp litt av det jeg har liggende, det er bare så synd at det aldri kommer til å bli tomt i den skuffen. Kortet er pyntet med tau, charms, blonder, halvperler, roser og blomster. Teksten er klistremerker.
Tusen takk for at du besøker bloggen min.
Ønsker deg en fortsatt fin kveld.

fredag 22. april 2011

BnW: Konfirmasjonskort

 Produksjonen av konfirmasjonskort er i full gang. Har flere bestillinger jeg ikke er ferdig med enda.
Jeg har brukt litt av fridagene mine i påsken på hobbyrommet.
Her er et av kortene jeg har laget. Motivet er fra BnW sin re-release av Sugar Nellie stemplene.
 Beklager kvaliteten på bildene. Det er dårlig fotolys om kvelden. Jeg har prøvd å redigere litt i fotoprogram, men synes ikke fargene blir riktig gjengitt.
Motivet på kortet er malt med distress ink, refiller. Jeg har sydd rundt kantene med symaskin. Tekststempelet er fra Stempelglede.
Mønsterark fra diverse produsenter. Klarte å bruke litt fra restekassen på dette kortet.
Kortet er pyntet med blomster, bånd, blonder og perler.  Sommerfuglen fra Karen- Marie Klip er dekorert med glitterlim.
Ønsker alle en fortsatt God Påske.
Tusen takk for kommentarene dere legger igjen :)

tirsdag 19. april 2011

Magnolia: Bursdagskort


Her er et bursdagskort jeg laget for en stund siden. Jeg håper du er klar for jeg har mange bilder :)
Kortet har motiv fra Magnolia. Søte Tilda har plukket blomster. Jeg har malt blomstene rosa, og dekorert de med glitterlim. Mulig at jeg heller burde hatt hvite eller gule blomster siden det er påske.
Kjolen er malt blå. Jeg har brukt fargen stormy sky (distress ink), skyggene er malt med weathered wood.
På huden har jeg brukt vintage photo og tattered rose. I kinnene har jeg malt med victorian velvet. Hårfarge: antique linen, vintage photo og walnut stain.
Jeg har klipt ut motivet og montert det med 3d puter på en oval stanset ut med spellbinder dies.
Kortet er et brettekort. Kantene er dekorert med blonde kjøpt hos Hjerteboden.
Jeg har stemplet og malt det samme motivet både på selve kortet og på tagen inni. Under ser dere et nærbilde.
Nå er det snart tid for jentekveld med de andre fra Hjertebodens Juleblogg. Eg hel kveld med maling og skravling. Jeg gleder meg :)
Ønsker alle en fin kveld

mandag 11. april 2011

BnW Challenge: blue, green and white

 It is Monday again and time for another challenge over at BnW challenge blog. This time we want you to use the colour combination white, green and blue. I have used the colours both at the card and the image.
 The stamp I have used is from the rerelease of the cute old Sugar Nellies. I am so happy thet these cuties are rereleased. I have coloured the image with distress ink, reinkers. All the edges are inked and sewed.
The beautiful pattern papers comes from Pion Design. The butterfly behind the image is cut out with a revolution dies. I have added stickles, star dust, to the butterfly. My card is decorated with a rose, flowers, pearls, cheese cloth and film strip ribbon.
Thank you for visiting my blog.

fredag 8. april 2011

Belles 'n Whistles stamp winner

Hello Friends!
I am back to announce the lucky winner of one of the newly released BnW stamps. I hope all of you enjoyed the bloghop.
I have used random.org to pick a winner:

Please contact me. You find my adress at the sidebar in my blog.
I need your address and information about which of the two stamps from my blog hop you wold like to receive (I will give the information to Summer so she can send you the stamp).
Thanks for stopping by.



onsdag 6. april 2011

Belles 'n Whistles release "SweetArt Girls and Fairy Friends Collection"

Today it is release of the SweetArt Girls and Fairy Friends collection.
The blog hop starts at the Belles n'Whistles blog. To participate please start at the begining.
You shold have come to my blog from Elise

 All the stamps are available for purchasing and shipping at the beginning on April 6th (today). We have some new fairies and rerelease of the SweetArt Girls. I have used the stamp "A Fairy Nice Flower" for this card.
 One more picture of this card.
 For my second card I have used the stamp "Giddyup Horsey" from the SweetArt Girls
To participate in this bloghop please leave a comment on each blog you visit and at the Belles n' Whistles blog at the end. I will choose one randomly winner from my blog. All you have to do is to leave a comment. The winner at my blog can choose one of the stamps that I am highlighting from the new collections. 
One randomly choosen winner from the BnW blog will receive a Belles n'Whistles gift certificate worth $65 which can be used towards the Belles n'Whistles stamps of their choice.
 The winners in the blog hop will be announced on Friday, April 8th.
 I hope you will participate in our bloghop. Thank you for visiting
The next person to visit is Kathrin
Have a wonderful day.

mandag 4. april 2011

BnW: Christmas card

Here is a DT card I have made for BnW. This time it's a christmas card. Maybe it's crazy to make christmas cards in April, when most of us are looking foreward to spring and summer.
I am planning to make 3 christmas cards each month during the year, when December comes I am finished.

 This time I have made a shaker card. The beautiful image is called "Merry sledge". You can buy the stamp at the BnW store. I have coloured the image with distress ink, reinkers. All the edges are inked with distress ink.

 I have used spellbinders dies to make the ovals around the image. The "window" is made of gelantine. Inside you can see the glitter.
 The pattern papers are from Melissa Frances. The card is decorated with flowers, roses, leaves, pearls, liquid pearls and cheese cloth.
 Have a wonderful day.
You can see this post in the BnW blog too. I have also added a picture of the card in Hjertebodens Juleblogg
Thank you for visiting

lørdag 2. april 2011

Magnolia: Bursdag

For en stund siden laget jeg et bursdagskort med motiv fra Magnolia. Søte Tilda er klar for bursdagsfest. Hun har bakt kake og pyntet den med lys :)
Jeg har malt motivet med distress ink, refiller.
Jeg har svertet kantene med distress ink, walnut stain, deretter har jeg sydd med symaskin. Borden nederst på den rosa kartongen er laget med en dies fra Magnolia. Hjertene og ovalen er stanset ut med Spellbinders dies.


Kortet er pyntet med blomster fra Ladybug and Friends, halvperler og bånd.
Mønsterpapirene er fra Magnolia.
Ønsker alle en fin lørdagskveld.
Tusen takk for at du besøkte bloggen min

fredag 1. april 2011

BnW: Fairy Play

Endelig helg igjen. Det betyr avslapping og litt bedre tid til kortlaging. Gleder meg til i kveld for da er vi en gjeng som skal møtes for å male stempelmotiver. Mulig det blir litt shopping i Hjerteboden også :)
I dag viser jeg dere et kort jeg har fått publisert i Ett Trykk.
Motivet på kortet er fra BnW og heter Fairy Play. Jeg har malt den søte jenta med distress ink, refiller. Deretter har jeg brukt glitterlim på vingene. Motivet er stanset ut med spellbinders dies. Kantene er svertet med distress ink, walnut stain, og sydd på symaskin.

Liljene jeg har pyntet med er fra Hobbyhimmelen. Roser fra Wild Orchid Crafts. Rundt motivet har jeg brukt liquid pearls. Jeg har også pyntet med blonder.
Tekststempelet er fra Stempelglede. Mønsterark fra Maja design. Bilde av kortet ligger også i BnW challenge blog. De neste to ukene vil vi i BnW challenge teamet se kort der du har brukt glitter.
Ønsker alle en fin helg :)