mandag 1. desember 2008

Julekalender

Her er det andre bidraget mitt som jeg leverte til Kortgleder (Har litt problem med direkte linking i innlegg, men om du blar nedover på siden min finner du en link til kortglederbloggen/ butikken på siden her inne).

Julekalenderen er satt sammen av fystikkesker. Disse er dekorert med pyntepapir, blomsterpynt og bånd. For at en skal kunne åpne skuffene har jeg montert små perler. Oppi skuffene har jeg lagt pyntepapir.Mønsterark og blomster finner du i butikken til Kortgleder. Det samme gjelder den koselige teksten fra KH design og julestempelet fra Rachelle Ann Miller. Det var kjempegøy å lage adventskalender men det dukket opp ett problem............

...hva skal jeg med alle fyrstikkene som ble til overs? Det er greit nok at jeg fyrer i ovnen, men alt med måte. Nå ligger fyrstikkene lagret i 2 glass. Her i huset har vi nok fyrstikker for flere å fremover. Og jeg syns det var så gøy å lage kalender at jeg kan godt lage flere.

Eirik fikk nok litt sjokk da han så slle fyrstikkene jeg hadde på hobbyrommet, for den første kommentaren hans var: "Du er sprø mamma!". Han forstod ikke hva jeg skulle bruke alle fyrstikkene og de tomme eskene til. Han så at jeg holdt på å ta distress ink på skuffene i julekalenderen og sette på perler til håndtak. Etterhvert som kalenderen ble mer og mer ferdig var nok ikke mammaen hans så sprø lenger. Da ble kommentaren: "Oi, den var fin..."
Gutten måtte jo da selvfølgelig få den ferdige kalenderen. I tillegg har han en pakkekalender ;-)

2 kommentarer:

Unni sa...

Nyyydelig kalender du har laga; måtte bare lage en jeg og, sammen med min datter som også synes denne hobbyen er gøy, og jeg er enig med deg, den var veldig kjekk å lage:)

Bente sa...

Nydelig kalender du har laget. Håper Eirik setter pris på alle kalenderene sine. Christina får ingen i år, får vente til hun skjønner at hun bare får åpne en ting om gangen (orker ikke krangle om det og... :-)... Ha en fin dag