lørdag 13. juni 2009

Sugar Nellie

Kjøpte et nydelig stempel med Sugar Nellie motiv hos Funkykitz for en stund siden, men har bare brukt det en gang tidligere, så det var på tide å ta det frem igjen.

Motivet er som vanlig malt med Distress Ink. Endelig har jeg klart å få litt bedre farge i ansiktet på motivet sammenlignet med motiv jeg har malt tidligere. Tusen takk Camilla for tips til maling.

Pyntepapir fra Melissa Frances, i tillegg et gammelt noetark. Blonder kjøpt på en sybutikk. Blomster fra Whildorchidscrafts. Swirler (stemplet) bak blomstene øverst og tekststempel fra Stempelglede. Blingswirler av merket Prima. I tillegg har jeg brukt to puncher fra Martha Stewart.

Tusen takk for kommentarene dere legger igjen :)


3 kommentarer:

Kortmanitove sa...

Kjempenydelig kort var det! Flott malt med distressene... de er min favoritt å farge med også, og du har virkelig taket på det!
Tove

Bente sa...

Oi - dette var jo bare helt fantastisk nydelig - kjempelekre papirer du har brukt og nydelig fargelegging!!
Håper dere har en fin helg!
Klem, Bente

Anonym sa...

The other day, while I was at work, my sister stole my iphone and tested to see if it can survive a 40 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now broken and she has 83 views. I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!