tirsdag 28. juli 2009

Nytt hobbyrom, før- og etter bilder

De siste dagene har det vært dårlig med kortlaging her i huset. Tiden har nemlig gått med på å innrede den nye hobbykroken min. Rommet jeg hadde er blitt soverom og jeg har fått min egen krok inne på vaskerommet.

Her ser dere bilder av kroken før noe ble gjort. Fargen er ikke akkurat min stil.For at jeg skulle få plass har vi flyttet ut fryseboksen og et skap. Min snille samboer har malt, kjørt til Ikea for å hente hyller og arbeidsbord, og skrudd sammen Ikeapakker. Synes han er kjempesnill. Jeg har fått det akkurat slik jeg ville :)

Jeg har flyttet tingene mine frem og tilbake fra garasjen. Nå er endelig det meste kommet på plass. Det ser ut som om målet er å få plass til mest mulig på minst mulig plass. Det er ikke helt sant, jeg foretrekker nemlig bare å ha det meste innen rekkevidde.

Det som ikke går i bredden går nemlig i høyden....


Det meste av plassen blir brukt til kortlaging- og scrappeutstyr. Men jeg har også fått plass til hobbybøkene mine, litt garn, stoff og symaskinen.

Nå gleder jeg meg til å ta ibruk rommet. Det første jeg har planer om å gjøre, er å sy gardiner og tilbehør til barna sine soverom. Jeg var innom Stoff og Stil i går, og med meg hjem ble nesten 14 m stoff. Tror ikke jeg blir arbeidsledig med det første :)
8 kommentarer:

Bente sa...

Først av alt så er jeg ekstremt misunnelig på det store vaskerommet du har :) for det andre så må jeg gi honnør til Kjetil - du har en alt for snill mann....;) for det tredje - utrolig flott det ble da, så organisert og ordentlig og jøss - du skulle sett mitt roterom (Magnar bare rister på hodet) men så er jo jeg en rotekopp og du en "ryddigkopp" (fant ikke helt et passende ord her ;)
Håper du får kjempefine dager/kvelder i din nye krok!
Klem, Bente

Janne sa...

Så fint det var blitt!! Kjetil fortjener skryt;) Nå er det bare å sette igang med kortlaging.

Linaannaemilia sa...

Jättefint pysselrum, det önskar jag mig också!

Kram Lina

Hildegunn sa...

Supert med ny krok, dere har fått det til kjempebra! Håper at du får mange flotte hobbystunder der inne!

(kan hende det blir morsomt å "vaske" klær også nå ;) )

Camilla sa...

Ble så flott Audhild!!! Og så mange gode løsninger du har fått:)
Gratulerer med hobbykrok, og ikke minst ny farge på veggen!;)
Klem, Camilla.

Janes hobbykrok sa...

Gratulerer med flott rom. Ja, jeg blir virkelig misunnelig. Så flotte møbler også, du har jo fått plass til så mye. Kos deg med rommet og hobbyene. Jeg besøker siden din igjen for å følge med på utviklingen.

Kirsten Aune sa...

Så herlig hobbyrom du har fått deg, Audhild! Her blir det nok tryllet fram mange flotte kunstverk tenker jeg!

God helg!
Klem fra Kirsten

Anonym sa...

Hi there, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam responses? If so how do you reduce it, any plugin or anything you can advise? I get so much lately it's driving me mad so any assistance is very much appreciated.