mandag 28. september 2009

Magnolia

Jeg har fått ferdig et kort i kveld med et motiv av nydelige Tilda fra Magnolia. Hun er bare så søt der hun sitter med blomsten og plukker av kronblader, "skal, skal ikke...."

Motivet er malt med Distress Ink refiller. Kantene på pyntepapirene og rundt motivet er svertet med Distress Ink i fargen vintage photo. Har brukt grønn Distress Ink på bladene, som er stanset ut med en Martha Stewart bladpunch.
Pyntepapirene kommer fra Melissa Frances, som er en av mine favoritter når det gjelder ark. Swirl av merket Prima og roser fra Whild Orcid Crafts. Har også pyntet med halvperler kjøpt på ebay og egenproduserte pyntenåler.

Bak motivet har jeg plassert en liten kakeserviett. Motivet er festet med limputer. Silkebånd kjøpt hos Norby fargehandel (hobbyavdelingen) i BergenØnsker alle en fortsatt fin kveld. Takk for at du tok en tur innom bloggen min.


5 kommentarer:

May-Bente sa...

Kortet ditt var utrolig flott!!
Herlig design, ja...elsker alt ved det!!!

Klem:))

Bente sa...

Nydelig kort, de er så flotte alle du lager - du skulle lagt ut flere av dem :)
Takk for sist, jeg storkoste meg - gleder meg til neste gang allerede :)
Håper du her en fin kveld!
Klem, Bente

Cecilie sa...

Nydelig kort i herlige farger:-)

disa sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛

Mary Paulyn sa...

Hi there! I could have sworn I've been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it's new to me. Nonetheless, I'm definitely happy I found it and I'll be bookmarking and checking back often!