søndag 9. mai 2010

Gaveeske-WoJ

Dagens innlegg på bloggen er en ny gaveeske. Denne gangen har jeg brukt et stempel fra city girl kolleksjonen til WoJ. Tekststempelet er fra Stempelglede.
Motivet er som vanlig fargelagt med Distress ink, refillers. Kjolen er malt i fargen spun sugar. På ansiktet, armer og bein har jeg fargelagt med vintage photo og tattered rose. Hår er malt med antique linen og walnut stain.
Pyntepapirene kommer fra Maja Design. Rundt kantene har jeg svertet med Distress ink og deretter sydd med symaskin.

Esken er pyntet med halvperler, blonde, charms og roser. Rosene er påført glitterlim. Har også brukt glitterlim på deler av motivet. Blad er stanset ut med en MS punch. Under lokket har jeg laget plass til å skrive en liten hilsen.

Ønsker alle en fin søndag. Tusen takk for de koselige kommentarene dere legger igjen.5 kommentarer:

Camilla sa...

Åååå for en fantastisk nydelig eske Audhild!! Tenk å få denne i konfirmasjonsgave!:))
Ha en super søndag!
Klem, Camilla.

Anonym sa...

Ååå, så utrolig lekker! Kjempenydelig med herlige farger! Digger sammensetningen din, og rosene du brukte! Skikkelig lekkert og HELT nydelig! ♥ Så flink du er, tror du er en av mine "favoritter" innen kortlaging. Henter så utrolig mye inspirasjon til kortene mine her inne! :-) (jeg er 12år altså) *Smiler!*

Håper du har ei fin helg, og ønsker deg en flott søndag! :)
Klem,Hanna♥

Åse-May sa...

Kjempelekker eske....:)

May-Bente sa...

Gavesken din var bedårende vakker!!! Har satt lenge å studert den nå, fantastisk!!!!
WOW!

Klem fra meg:=)

Anonym sa...

Excellent read, I just passed this onto a colleague who was doing a little research on that. And he actually bought me lunch because I found it for him smile So let me rephrase that: Thanks for lunch!