mandag 3. august 2009

Jubileumsutfordring #1

Inne hos Sukkersøtt fortsetter 1 års feiringen. Jeg prøver meg på enda en utfordring, jubileumsutfordring #1. Oppgaven går ut på å lage sin egen vri på en eske eller brettekort. Jeg har kombinert disse og laget en eske med et brettekort som henger fast i lokket.

Jeg satt på hobbyrommet og puslet med denne oppgaven i går kveld. Det er første gangen jeg lager en eske og det var kjempegøy. Ideen til eskemalen fant jeg da jeg så i skapet der jeg har te. Min eske er laget av hvit bazzill kartong. Utsiden er kledd med pyntepapir fra Maja Design. Rundt kanten oppe og nede har jeg brukt blonder fra Kort og Godt.

Motivet fra Sugar Nellie er stemplet på akvarellpapir og stanset ut med fiskars sirkelpunch. Den grønne sirkelen er en Spellbinders dies. Motivet er malt med Distress Ink. Bak motivet har jeg limt fast grønn og hvit tyll.

På eskelokket har jeg brukt samme type pynt som fremsiden. En stor blomst fra Papirloftet, roser, swirl, og utstansede blader. Bladene er dekorert med glitterlim. Mønsterpapiret under blomsterpynten er fra Melissa Frances.


På baksiden av esken har jeg stemplet mitt personlige stempel og pyntet med blomster og blad.

Innsiden av esken: Et kort som er brettet som et trekkspill. Dette er limt fast under lokket. Trekkspillkortet kan enten ligge løst på innsiden av esken eller brettes sammen og festes med 2 små tags. Hver brett på kortet er pyntet med swirl, rose og blad.
7 kommentarer:

Janne sa...

Oi, for ei flott eske.. Var bare helt fantastisk. Ta den med på torsd, så kan eg studere den;)

Bente sa...

Kjempelekkert, både eske og pynting og motiv!! Nydelig!
Klem, Bente

Heidi sa...

Å, den var kjempelekker.

Gro sa...

Kanonlekker!
Nydelig eske!

Kristine sa...

Wow så lekkert dette var Audhild!
så smart å kombinere kort og eske i ett;)
Tusen takk for at du er med og feirer bursdagen vår hos Sukkersøtt!
Klemmer fra Kristine;)

Iren sa...

For en lekker eske du har laga!!! Så sarte og skjønne farger du har brukt!

Riet sa...

Ohhh what beautiful,i love the image and colours.

Hugs Riet.x