lørdag 13. mars 2010

Kyllingfarm

I mangel på kort, må jeg bare vise frem kyllingfarmen til Eirik. Vi kar kost oss på kjøkkenet på formiddagen, og under ser dere resultatet. Eirik har laget 15 kyllinger med litt hjelp fra meg. Nå blir det påskepynt både her i huset og hos besteforeldrene.

5 av kyllingene er laget med utgangspunkt i en trepinne kappet på skrå. Dette har min far fikset. Jeg er nemlig redd for store sager, vil helst beholde fingrene mine. Dermed var det best å overlate jobben til andre som har peiling på slike ting. Trepinnene er malt med hobbylakk. Nebb og hanekam er klippet ut i filt. Øynene er kjøpt på Panduro. Vi gleder oss litt til kvelden og mørket for øynene skal være selvlysende :)

Denne kyllingen er et malt egg. Den har fått fjær, øyner, krone og bein. Sistnevnte er malte treknapper. Egget er limt fast på papp for at det skal stå.


Siste kyllingen er en "ufo-kylling" med piperenserbein i gull og en fjær i toppen.
Her i huset gleder vi oss til påske, selv om det er noen uker til. Nå skal jeg tilbringe litt tid på hobbyrommet. Håper jeg får ferdig noen kort. God helg :)7 kommentarer:

Camilla sa...

Wow så stilig kyllingfarm!!! Dere har virkelig hatt det gøy;)
HA en fortsatt fiiin dag:)
Klem, Camilla.

Trine Pedersen sa...

For en herlig gjeng med kyllinger. De var kjempefine alle sammen. Kan tenke meg at dere har hatt en koselig stund på kjøkkenet med dette arbeidet.

Ha ei riktig god helg.

Klem, Trine :)

Yvonne sa...

Herlig farm!! Så morsomt dere må ha hatt det med disse. En flott samling som virkelig fortjener å stå framme.
Klem

Guro sa...

For en stilig kyllingfarm, det så ut som dere har hatt det veldig koselig sammen. Vi har ikke kommeti gang med årets egg, men gleder oss. Det er godt å ta vare på gode tradisjoner :-)
Ha en super helg!
Klem Guro

May-Bente sa...

Å så koselige, tenker det var kos rundt kjøkkenbordet mens disse ble laget. MORRO!!

KleM:))

Gøril`s Kreativiteter - håndlaget med kjærlighet sa...

Så flotte kyllinger! Ingen pynt er finere enn den hjemmelagde! Syntes sønnen din har vært veldig flink!

Over til kortene dine... Så utrolig mange fine kort du lager!! Det er første gangen jeg er innom bloggen din, og her brukte jeg litt tid! Så mye nydelig! har lagt deg til i blogglista mi!!!!

Klem fra Gøril

Anonym sa...

I like what you guys are up too. Such intelligent work and reporting! Keep up the superb works guys I’ve incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my web site!