søndag 14. november 2010

DT BnW: Snowbaby

To read this text in english, please visit the Belles n' Whistles design team blog.
Jeg er endelig kommet igang med julekortene. Jeg har en følelse av at endel av julekortene blir ferdig i siste liten i år også. Kortet på bildene under er et dt bidrag som ble lagt ut i bloggen til Belles n' Whistles på fredag. 
 Motivet jeg har brukt er fra den nye vinterserien til BnW og designet av Elisabeth Bell. Jeg har fargelagt motivet med distress ink, reinkers. De fleste mønsterpapirene er fra Maja Design, men jeg har også brukt en liten rest fra Basic Grey. Notearket er fra en gammel sangbok. Den nydelige hvite blonden er kjøpt hos Hjerteboden. Blomstene er fra Wild Orchid Craft.

 På scallopkanten rundt motivet har jeg brukt liquid pearls. Teksten er klistremerker.
Håper alle får en fin uke:)

5 kommentarer:

Papirdilla sa...

Kjempenydelig julekort. Nydelig fargelagt motiv og lekkert dekorert.

Klem,
Hanne

Christina C. sa...

MAGNFIICENT work of art!!!! I love how you colored and showcased this adorable image!

Anne sa...

For et nydelig skjønt kort, lekkert pyntet og jeg er imponert over bruken av liquid pearls (de er jo dødsvanskelige å lage!). :)

Mandy sa...

Your card is absolutely gorgeous, so many beautiful details to look at, love it
hugs Mandy xx

Anonym sa...

Another thing I've noticed is always that for many people, a bad credit score is the results of circumstances over and above their control. As an example they may are already saddled with an illness so they have large bills going to collections. Maybe it's due to a work loss or perhaps the inability to work. Sometimes breakup can send the funds in an opposite direction. Thanks for sharing your opinions on this website.