fredag 1. april 2011

BnW: Fairy Play

Endelig helg igjen. Det betyr avslapping og litt bedre tid til kortlaging. Gleder meg til i kveld for da er vi en gjeng som skal møtes for å male stempelmotiver. Mulig det blir litt shopping i Hjerteboden også :)
I dag viser jeg dere et kort jeg har fått publisert i Ett Trykk.
Motivet på kortet er fra BnW og heter Fairy Play. Jeg har malt den søte jenta med distress ink, refiller. Deretter har jeg brukt glitterlim på vingene. Motivet er stanset ut med spellbinders dies. Kantene er svertet med distress ink, walnut stain, og sydd på symaskin.

Liljene jeg har pyntet med er fra Hobbyhimmelen. Roser fra Wild Orchid Crafts. Rundt motivet har jeg brukt liquid pearls. Jeg har også pyntet med blonder.
Tekststempelet er fra Stempelglede. Mønsterark fra Maja design. Bilde av kortet ligger også i BnW challenge blog. De neste to ukene vil vi i BnW challenge teamet se kort der du har brukt glitter.
Ønsker alle en fin helg :)

3 kommentarer:

Christina C. sa...

This is absolutely GORGEOUS...........BEAUTIFULLY colored image and the details are fabulously luscious!!!!! Love this stunning card!

Linda's Dillerier sa...

Å guriland for et nydelig kort, og det motivet der er jo et må ha stempel! Takk for titten og riktig god helg :-)

Anonym sa...

This website online is really a walk-via for all the information you needed about this and didn’t know who to ask. Glimpse here, and you’ll undoubtedly discover it.