torsdag 12. februar 2009

Whiff Of Joy

Her er et kort som jeg laget for en stund siden. Motivet som er fargelagt med Distress Ink er fra Whiff Of Joy. Poststempelet er fra Aud Design og Gratulerer stempelet tror jeg kommer fra Kort og Godt.

Som jeg har nevnt tidligere har jeg hatt selvpålagt shoppestopp. Denne er jeg nå ferdig med. Siden jeg ikke skulle kjøpe mer kortlagingsmateriell før jeg hadde laget 20 kort og 10 LOer har jeg brukt restepapir på dette kortet. Jeg vet derfor ikke hvilken produsent pyntearkene kommer fra. Metallpynten er fra Tim Holtz.


Nå har heldigvis lageret med ark og pynt blitt litt mindre, så da er det vel bare å dra på nettshopping igjen.
Ønsker dere en fin kveld :-)

5 kommentarer:

david santos sa...

Excellent idea! Yo are creativ!
Congratulations!!!!

Bente sa...

Så fint kort - shoppestopp skulle nok eg og ha hatt - da e jo alt for masse kjekt i desse nettbutikkane og no kjem da jo nye ting heila tido... Jaja - no har eg no tenkt at eg ska prøva å la vær å shoppa noke resten av måneden iallefall (he, he). Ha ein fin kveld, klem

Maya sa...

Lekkert kort!
Herlige farger og nydelig malt!!
Shoppestopp *ehhhrrr* Burde nok jeg hatt,ja..
Klemmer fra Maya :)

Elin Osa Søreng sa...

Så herlig et kort!! Skjønner at jeg ikke er inne i "sjargongen"- for jeg lurer veldig på hva "LO`er" er for noe... Shoppestopp er mer i min gate, hehe, det veit jeg godt hve er! Dog når det gjelder garn og ull... Ha en fin og kreativ helg!

Unknown sa...

Så herlig kort!! Flotte farger og lekkert oppsett!

Klem,
Jorunn