tirsdag 12. mai 2009

En liten hanglar jente

Endelig en oppdatering fra denne kanten og uten konfirmasjonskort. For en stund siden meldte jeg med på en shoppestopp-along inne på rubberstampsforum. Målet var å lage 20 kort og 10 LO uten å kjøpe nye hobbyting. Jeg klarte det!!!!!! men det holdt hardt. Nå er det ganske skralt når det gjelder kartong, så jeg skal på nettshopping.

Hanglarjenta er malt med distress ink. Et av pyntepapirene er fra Melissa Frances. Det andre kommer fra min utømmelige restekasse.


Blomsterpynt fra prima og Wild Orchid crafts. Det er begynt å bli dårlig utvalg av roser også, så spørs om jeg ikke må ha en tur til England (over nettet).

Ellers så har jeg en del andre hobbyprosjekter på gang, i tillegg til kortlaging. Jeg må snart flytte ut av hobbyrommet mitt og har mange halvferdige prosjekter og masse ting og tang. Hobbyrommet skal bli barnerom. Blir litt av en jobb å tømme det rommet, planen er at jeg skal få en liten plass inne på vaskerommet. Men der bør det males først. Oransje vegger og dårlig lys. En kan bli svimmel av mindre.


Ønsker alle en fin dag8 kommentarer:

amylin sa...

Veldig fint kort!

Janne sa...

Heisann
Trur du må shoppe kartong til meg og...kanskje me skal gjer det ein dag?? Veldig søtt motiv og flott fargelegging;)
Ps! Mange fine roser på Papirloftet....

Nitus sa...

Du lager noen utrolige flotte kort,
Flotte motiver og farger du har brukt.Dette må være en trivelig hobby.

Anne Karin sa...

Ååååh! Så utrolig fint et kort!

Jane sa...

Wauv så fint et kort. Sådan noget kan jeg slet ikke finde ud af at lave.

Wenche/chawo sa...

Kjempefine kort ,du har laget.

Inger Marie sa...

Nydelig hanglar kort i lekre farger og med flotte detaljer.
Ha en fin dag
God klem

Anonym sa...

Woah! I'm really loving the template/theme of this site. It's simple, yet effective. A lot of times it's very hard to get that "perfect balance" between superb usability and visual appearance. I must say that you've done a awesome job with this. In addition, the blog loads very fast for me on Safari. Superb Blog!