onsdag 5. august 2009

Babykort

Har laget et nytt kort med dette nydelige motivet fra WoJ. Planen var å delta på WoJ sin utfordring, det temaet var å ha blomster på kortet, men jammen ble jeg ikke for sein med å legge det ut.

Motivet er malt med Distress Ink refillers. Kantene på motivet og pyntepapirene er "rufset" med en saks og deretter påført Distress Ink i fargen Tattered Rose. Jeg har sydd med symaskin rundt kantene.
Pyntepapirer fra Melissa Frances og Maja Design. Jeg har pyntet med utstansede figurer fra Qk og en punch. Hjertet som opprinnelig var rosa er påført et lag med hvit Cracle paint. Den blå blonden har jeg funnet i sysakene til min mor. Perlebånd fra Nille. Roser fra Whildorchidscraft og den andre blomsten (satt sammen av to) fra Papirloftet.

Ønsker dere en fortsatt fin kveld. Tusen takk til dere som legger igjen kommentarer. Det setter jeg stor pris på.


7 kommentarer:

Bente sa...

Oi så lekkert Audhild, nydelige farger og kjempefine detaljer!!
Kose dere i morgen - skulle ønske jeg hadde hatt sjangs til å være med - er såååå travelt på jobb at det nesten er for mye, men det er jo gøy og da :)

Klem, Bente

Elisabeth sa...

hei hei og tusen takk for at du la igjen spor etter deg i bloggen min.. sååååå masse fint du lager.
ha en fortsatt fin sommer
klem fra elisabeth

Hanna sa...

Hej!
Ååwow, för ett underbart, läckert kort, Audhild! :o)
Du är fantastiskt duktig på att få till det med fina detaljer och färger!

Ha det bra!
Kramar från Hanna

Maya sa...

Åhhh så nydelig kort,Audhild!
Så lekkert malt,og så masse nydelige detaljer!
Vakkert!!
Klem fra Maya:)

Riet sa...

What a beautiful card,i love the image and colours.
So gorgeous papers and details.

Hugs Riet.x

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛

Anonym sa...

Hey there, I think your blog might be having browser compatibility issues. When I look at your blog in Ie, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, amazing blog!