tirsdag 18. august 2009

Hanglar

Må bare beklage at det fremdeles er litt dårlig med oppdateringer her inne. Jeg har fått merke at det er travelt å begynne på jobb igjen etter et år med permisjon og en fin ferie.

Her kommer imidlertid et Hanglar kort. Syns motivet er så nydelig og så passer det jo godt med en liten gutt som skal ut og fly med dragen sin, nå når det snart er høst.

Jeg har som vanlig malt motivet med Distress Ink refillers. Dragen har fått et lag med 3D lakk, men det vises ikke så godt på bildene.
Pyntepapirene har jeg funnet i resteskuffen. Metallpynt fra Tim Holtz. Billetter kjøpte jeg for lenge siden av en eller annen inne på Scrapping.no.

Ønsker dere en fortsatt fin uke. Tusen takk til dere som er så snille og legger igjen kommentarer. Det setter jeg stor pris på.


7 kommentarer:

Hildegunn sa...

Nydelig kort, flotte farger du har brukt!
Supert å kunne bruke litt restepapirer også, for de blir det mange av ;)
Ha en flott kveld!

Camilla sa...

Så flott kort!! Og kjempestilig metallpynt fra Tim Holtz:) Herlig stempel også!
Ha en fin kveld, så snakkes vi i morgen igjen!:)
Klem, Camilla.

Bente sa...

Så nydelig kort, så skjønn den hanglar gutten, har akkurat laget et kort med det stempelet jeg og. Travelt å komme tilbake i jobb igjen ja kjenner meg igjen der - jeg merker det går veldig hardt utover kortlagingen min, har ikke tid til alt jeg så gjerne skulle gjort. :) Ha en fin kveld!
Klem, Bente

RitaK sa...

Takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Kjempefin blogg du har, og masse lekre kort. Veldig søte og delikate, du er flink :-)

Janne sa...

Heisann
Så stilig. Eg sliter alltid litt med guttekort,men dette var ein tøff vri. Flott fargelagt;)

Kari sa...

For et herlig kort!Flotte farger og stemplet er herlig også!
Ikke alltid like lett med guttekort;)Stilig!
Ha en flott dag:)

Klem,Kari

Anonym sa...

Hi! I know this is kinda off topic however I'd figured I'd ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest writing a blog article or vice-versa? My website addresses a lot of the same subjects as yours and I feel we could greatly benefit from each other. If you are interested feel free to send me an e-mail. I look forward to hearing from you! Superb blog by the way!