onsdag 30. juni 2010

Magnolia- Tilda

Det er herlig med sommerferie. Lange late dager der jeg kan gjøre nesten hva jeg vil. Jeg koser meg hjemme og får laget litt kort innimellom. Denne gangen viser jeg frem et kort jeg laget ferdig for noen uker siden.

Dette kortet ble laget på bestilling. Det er litt større enn vanlig, jeg husker ikke størrelsen. Motivet er fra Magnolia. Søte Tilda med en stor blomst. Jeg har fargelagt motivet med distress ink, refillers. Kantene er også svertet med distress ink.
Pyntepapirene er fra Tim Holtz. Jeg kjøpte en blokk med mange fine ark her tidligere. Fargene går i rosa, brun og blå/turkis. Akkurat min stil. Bak motivet har jeg limt en tag. Den er også fra Tim Holtz.

Kortet er også pyntet med en serviett, perler, roser, epleblomster og blad. Pyntenålene er selvlagde med perler fra Panduro. Teksten er skrevet med klistremerker.


Ønsker dere en fortsatt fin sommer. Tusen takk for de koselige kommentarene dere legger igjen.8 kommentarer:

Anonym sa...

Well Hello there Audhild! This is a stunning creation. :)

Sivic sa...

Ønsker deg en fortsatt fin sommerferie!!!
Og kortet er nydelig!!!
Jeg har også kjøpt blokka fra Tim, men den ligger fremdeles ubrukt her.....
Ha en fin dag!

-Sanna- sa...

Stilig kort.
Så mange fine detaljer og herlige farger.

jannes hobbykrok sa...

Jeg tror jeg har absolutt alt du har brukt på dette kortet,men har ikke kommet i nærheten av å lage noe så nydelig av det!
Dette kortet var kjempelekkert!!!Tar av meg hatte!(solhatten)
Klem,Janne

Riet sa...

So beautiful card,i love the image and the colours.
So gorgeous papers.

Hugs Riet.xx

Christina C. sa...

Soooooo beautiful!!!!!!! This is such a gorgeous and phenomenal creation. Love, love it!

Kathy sa...

This is so pretty Audhild!! I love the delicate look of it and the colors are so feminine and pretty! Love all your pretty details as well!!
Hope you have a wonderful vacation!
:)Kathy

Anonym sa...

Good website! I really love how it is easy on my eyes and the data are well written. I am wondering how I might be notified whenever a new post has been made. I have subscribed to your feed which must do the trick! Have a nice day!