fredag 25. mars 2011

BnW: Eden with Teddy

Da er det snart helg igjen. Håper jeg får mulighet til å bruke litt tid på hobbyrommet. Har endel kort jeg skulle ha laget. Her er et kort jeg laget for Belles n' Whistles i går kveld. Motivet er fra Changeabelles kolleksjonen. Det heter "Eden with Teddy".

 Jeg har malt motivet med distress ink. Fargeleggingen er nesten det kjekkeste med å lage kort. Jeg kan bruke flere timer på å male et motiv. Ikke rart at jeg ikke får laget så mange kort hver uke.
 Mønsterarkene er fra Maja Design. Jeg har svertet kantene med distress ink, walnut stain. Blomstene er fra Wild Orchid Crafts, Papirloftet og Kort og Godt. Jeg har dekorert blomstene med stickles, star dust.
 Den lille sommerfuglen er fra Karen Marie klip. Den er også dekorert med glitterlim.
Ønsker alle en kreativ helg.
Tusen takk for kommentarene dere legger igjen.
You can also find this post in the BnW blog

4 kommentarer:

Christina C. sa...

Beautiful card....stunning details!
Your coloring of this image is sheer perfection.

Papirdilla sa...

Helt nydelig!! Fantastiske farger. Ordentlig lekkert kort!!
Klem,
Hanne

Riet sa...

So wonderful card,I love the image and the colours.
So gorgeous papers.

Hugs Riet.xx

Anonym sa...

Good – I should definitely pronounce, impressed with your web site. I had no trouble navigating through all the tabs as well as related information ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, site theme . a tones way for your customer to communicate. Nice task..