søndag 6. mars 2011

Sweet Pea Stamps: Konfirmasjonskort

Jeg er endelig kommet igang med konfirmasjonskortene. Tiden frem til mai, den store konfirmasjonsmåneden, går fort. Jeg burde vel egentlig ha begynt med disse kortene for lenge siden. Motivet på dette kortet er fra Sweet Pea stamps og er kjøpt hos Hjerteboden.

 Jeg har malt motivet med distress ink, refiller. Det var mye jobb, men kjempegøy. Deler av motivet er også dekorert med glitterlim, i fargen star dust.  Alle kanter på kortet er svertet med distress ink, walnut stain. Jeg har også sydd rundt noen av kantene med symaskin.
 Mønsterarkene jeg har brukt på kortet er fra Maja Design. Tekststempelet er fra Stempelglede. Hjerteborden er en punch fra Martha Stewart. Fotohjørnene er stanset ut med en dies fra qk. Jeg har pyntet kortet med ulike typer blomster, tag, bånd, charm, tyll og to pyntenåler.
Tusen takk for at du besøker bloggen min
♥♥♥

5 kommentarer:

Janine - Ellabella sa...

What a lovely card. I like that colour combo a lot and that girl is so cute. Your flowers fit perfectly. Beautiful card !
Janine

Gina K sa...

I absolutely love these stamps and have quite a few. Your card is stunning. The soft colors are just gorgeous with this image.

Riet sa...

Beautiful card,I love the image and the colours,
So gorgeous papers.

Hugs Riet.x

Aina sa...

Helt fantastisk nydelig kort! :)

Elise sa...

Audhild! This is absolutely STUNNING! Wow!!! GORGEOUS work!

Hugs,
Elise