mandag 29. september 2008

A Spoon Full Of Sugar #18

So charming er tittelen på utfordringen til A Spoon Full Of Sugar #18.
Jeg har valgt å bruke et stempel fra sommerpakken til Hanglar og Stanglar.

Motivet er nok engang malt med Distress Ink. H2O malingen min som jeg brukte så mye før, er mer eller mindre pakket bort. Eneste gangene jeg bruker den er når jeg har problemer med å blande riktige farger med Distress Ink.
Kortet er pyntet med blomster fra Prima som har fått metallpynt i midten. De største blomstene har fått bånd bak istedet for blad. Husker ikke hvor jeg har kjøpt Charms. Pyntepapir fra Creative Imaginatives.
Kortet er et brettekort, og denne gangen har jeg også pyntet det litt inni.

6 kommentarer:

Debbie sa...

Gorgeous card, I love the little Key and lock charms, Thanks for playing along this week, hugs Debbie x

Trina sa...

Lovely card!! I love your image and the designer paper! Beautiful charms and I love the fold you used! Thanks for joining our challenge!

ANGELO sa...

Kjempelekkert kort! Den varianten av kortet var skikkelig original, det er ikke mange dagene siden jeg så den for aller første gang. Nå har jeg snart lyst til å prøve det selv :)

Kristin :)

Camilla sa...

Wow så stilig kort!! Har ikke sett den måten å brette på før! Og fargeleggingen din er bare helt nyydelig!:) Mye bedre med Distress, rett og slett!
Og så gøy du hadde sett kortet mitt i Ett Trykk!! Min første publisering:)
Klemmer fra Camilla.

Lena Katrine sa...

Nydelig kort! Herlige farger, og flott fargelagt! Mange lekre detaljer!

Mary Paulyn sa...

Pretty section of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to assert that I acquire in fact enjoyed account your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently rapidly.