tirsdag 31. mars 2009

En liten alv

Her er et kort laget med et av de søte stemplene jeg har kjøpt hos Susana's. Har stemplet opp motivet på akvarellkartong og fargelagt med Distress Ink.

Pyntepapirene har jeg funnet i restekassen. Det er egentlig mange fine papir oppi den skuffen, bare en tar seg tid til å bla gjennom den. Blomster fra Prima og rondeller fra Unik Hobby. Blad stanset ut med qk og en granbarpunch fra Martha Stewart.
Ellers så er jeg i full gang med produksjonen av konfirmasjonskort. Det kommer sikkert flere oppdateringer i løpet av de nærmeste dagene.

5 kommentarer:

Lenes stempelkrok sa...

Nydelige alv i vakre farger. Du har malt den utrolig fin:-D

enig med deg at man kan finne utrolig mange fine papirer i restekassa;-) Har selv en lei tendens til overse denne kassa:-D

ha en flott dag videre:D

Bente sa...

Så nydelig kort!! De alvene er veldig søte, har klart å motstå foreløpig... men .... Klem, Bente

Aina sa...

Så vakkert kort! Disse alvene er så nydelige, og passer perfekt på ditt vakre kort :O)

Sissen sa...

Så fine farger, kjempefint!

Anonym sa...

Hello there I am so thrilled I found your website, I really found you by error, while I was browsing on Google for something else, Regardless I am here now and would just like to say many thanks for a remarkable post and a all round interesting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to look over it all at the minute but I have book-marked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the fantastic job.