mandag 3. november 2008

Bordkort til dåp

Dåpen til Kristina nærmer seg og jeg brukte søndagen til å lage bordkort. Motivet på bordkortene er det samme som jeg hadde på invitasjonene (bilde lenger ned på bloggen).

Siden motivet med bamsene fra Ladybug and Friends var så stort , klipte jeg bamsene fra hverandre. Dermed ble det en bamse på hvert kort. Motivene er malt med Distress Ink og rosa H2O.
Guttekortene har fått blått på bamsen, mens jentekortene er malt med rosa.

Stanset ut rosa og hvite sirkler ved hjelp av Cuttlebug og Spellbinder dies. Limte på bamsene med limputer. Blomster som vanlig fra Prima. Rondeller og brads kjøpt hos Unik Hobby. Rosa bånd fra Hobbykjelleren på Lagunen.


Glad jeg er ferdig med disse, for det var litt av en malejobb. Men så er det jo typisk meg å sette igang med litt større prosjekter. Denne gangen ble jeg heldigvis ferdig............
Takk for at du besøker bloggen min.-)9 kommentarer:

Bente sa...

Åh... så flotte bordkort - eg er heilt imponert, eg har mange plana om ting å laga eg og, men tida strekk ikkje til, og med småsjuke barn så blir da null tid te meg sjøl... Jaja sånn er livet :-) Klem

Elin Osa Søreng sa...

Kjempeflotte kort! Så flink du er!!

Janne sa...

Så skjønne bordkort. Lukke til på den store dagen;)

Anonym sa...

så masse flott du lager og gratulerer som DT hos Kortgleder.

Anne Karin sa...

Så utrolig søte!!

Hildes kort sa...

Åh, så utrolig mye flott du har i bloggen din. Og så mye jobb i både bordkort og innbydelser da....Utrolig flott å kunne titte rundt i bloggen din..

marit80 sa...

Nydelige bordkort:) Og masse annet fint i bloggen din:)
Gratulerer som DT hos kortgleder.

Hildegunn sa...

Utrolig lekre bordkort, for en praktfull ide!

Gratulerer som designer hos Kortgleder også!

Anonym sa...

Hi, i think that i saw you visited my blog so i came to “return the favor”.I am trying to find things to improve my website!I suppose its ok to use some of your ideas!!