søndag 26. oktober 2008

Dåpsinvitasjoner

I begynnelsen av denne uken fikk jeg endelig sendt avgårde dåpsinvitasjonene. Jeg har laget 8 invitasjoner til Kristina sin barnedåp 9.november. Vanligvis kjøper jeg invitasjoner til ting som skal skje for feks bursdager, men denne gangen hadde jeg bestemt meg for å lage dem selv.

Invitasjonene har hovedmotiv fra Ladybug and friends, malt med distress ink og H2O. Syns det var fryktelig vanskelig å finne rett rosafarge med Distress Ink, så etter at jeg hadde malt alle motivene med distresser begynte jeg å male over med H2O på de rosa feltene (som var blitt røde). Måtte bruke en skarp rosafarge for å få fjernet den stygge røde fargen og var redd for at jeg hadde ødelagt 8 motiv som var nesten ferdige og at mange timers arbeid var gått i vasken. Egentlig burde jeg jo malt ferdig ett motiv først for å se om resultatet ble bra, men jeg tenkte selvfølgelig ikke så langt. Malte først brunt på alle motivene, deretter blått osv. til slutt var det bare den rosa igjen som altså ikke ble rosa...

Kartongen er fra Bazzill, pyntepapirer fra Sugar and Spice: stemma, Daisy's og Graphic 45. Hadde jo selvfølgelig ikke bestilt nok pyntepapir med samme mønster så det ble 2 ulike utforminger på kortene, men det ble nå rosa. På kantene på papiret har jeg brukt distress Ink: Vintage photo.
Blomsterpynt fra Prima, har brukt rondeller og brads fra Unik hobby inni. Blad og hjerter (til blad) er stanset ut med qk. Det samme er teksten dåp. Invitasjon stempelet har jeg kjøpt på Papirloftet.Pynten på båndet er fra Panduro.


Inni kortene har jeg stemplet en invitasjonstekst fra Kort og Godt. I tillegg er det bilde av dåpsbarnet.
Neste store prosjekt er å lage bordkort. Dette blir enten babysko eller at jeg tar utgangspunkt i deler av motivet på dåpsinvitasjonene. Har ikke helt bestemt meg enda. Det blir vertfall litt av et arbeid, for jeg er ikke så glad i å lage mange like kreasjoner.
Takk for at du besøker bloggen min.4 kommentarer:

Janne sa...

Heisann
Invitasjonen var jo kjempeflotte.
Ja, det er veldig mye arbeid....
Laga bordkort i vår..det tok lang tid, men resultatet blei fint!

Camilla sa...

WOW Audhild!! Utrolig flotte invitasjoner!! Bra du fikk til rosafargen tilslutt da;)
Klem, Camilla.

Bente sa...

Utrolig flotte invitasjoner! Jeg blir inspirert til å forsøke å gjøre det samme - antar det blir barnedåp på Aleksander over nyåret så da har jeg jo litt tid på meg...Klem. PS! Nydelig navn på vetlejenta...:-)

Anonym sa...

Heya are using Wordpress for your blog platform? I'm new to the blog world but I'm trying to get started and create my own. Do you need any coding knowledge to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!