torsdag 23. desember 2010

Magnolia: Gave til nissevenn

Da kan jeg endelig slappe av. Det er lille julaften og jeg er ferdig med det jeg skal til jul (tror jeg). Litt krise her hjemme tidligere i kveld. Nisseklærne var forsvunnet, jeg lette alle tenkelige plasser men fant ikke det jeg lette etter. Etter en telefon til nissen, viste det seg at han hadde hatt nissedrakten liggende fra i fjor. Takk og lov så slapp jeg en tur på butikken i morgen.

Tilbake til årets hobbyproduksjon. Jeg ble ferdig med julekortene også. Har laget 40 julekort, de 2 siste gikk i posten i dag. Jeg har til og med fått tid til å lage gaver til mine 2 hemmelige nissevenner på jobb. Det vil si, nå er det ikke hemmelig lenger. Hvem nissene er ble avslørt siste dag før jul. Her er gaven jeg laget til mine 2 nissevenner. Den ene nissen fikk en hjemmelaget bok med sjokoladekuler oppi. Den andre fikk en liten flaske vin som var pyntet med en vintag.
Prosjektene tok litt tid, men jeg storkoste meg. Det blir nok flere bøker og vintager i tiden som kommer. Motivene er fra Magnolia, fjorårets julekolleksjon. Jeg har malt med distress ink. Deretter har jeg stanset ut motivene med spellbinder dies.
Jeg laget boken litt større enn den oppskriften jeg fant på nettet. Synets boken ble akkurat passe stor. Mulig jeg lager en tutorial etterhvert. Sidene er brettet av akvarellpapir og svertet med distress ink, walnut stain.
Mønsterpapirene jeg har brukt kommer fra Maja Design. Jeg har kjøpt de hos Hjerteboden . Rosene er fra Wild Orchid Craft. Jeg har også brukt blomster fra Kort og Godt. Boken er også pyntet med blonder, bånd og charms. Tekststempelet er fra Stempelglede.
Ønsker alle en riktig god jul

3 kommentarer:

Christina C. sa...

What a beautiful gift set!!!!
Magnificent work.....amazing coloring of this cute Santa!
Wishing you a very merry Christmas!

Bente sa...

Begge disse var bare aldeles nydelige, heldige nissevenner som fekk disse. Håper dere får en fin julefeiring, fordelen med å ikke feire jul hjemme er at man kommer til duk og dekket bord, men begynner etterhvert å ønske å lage jul hjemme hos oss sélv og ja......jaja. Juleklem!

Anonym sa...

Coming from my notice, shopping for electronic devices online can for sure be expensive, yet there are some guidelines that you can use to obtain the best bargains. There are constantly ways to locate discount bargains that could help to make one to hold the best electronic devices products at the smallest prices. Good blog post.