lørdag 11. desember 2010

Magnolia: Julekort

Jeg holder fremdeles på med julekortene. Vet ikke hvor mange jeg har igjen, men for en gangs skyld er jeg ikke stresset før jul. Blir det ikke julekort så sender jeg romjulskort istedet. Eller jeg kjøper noe ferdige greier. Bildene er vertfall kommet i hus. Jeg gleder meg til jul. Det er ikke så lenge igjen til juleferien begynner :)

Dagens kort har motiv fra Magnolia; søte Tilda spiller fiolin. Jeg har malt med distress ink, refillers. Motivet var raskt å male. Begynte med ansikt og hår. Deretter malte jeg fiolinen.  Kjolen har fått litt farge i kantene, deretter litt glitterlim og vips så var det motivet ferdig. Tror jeg må male noen flere.

Jeg har brukt spellbinder dies til å stanse ut ovalene. På scallop kanten har jeg brukt liquid pearls. Kantene rundt motiv og papirer er svertet med distress ink. Jeg har også sydd rundt kantene med symaskin. Borden har jeg laget med en dies fra Magnolia.

Kortet er pyntet med en tag, bånd, blonder og diverse blomster. Jeg har også brukt mengder av glitterlim, som vanlig :)

4 kommentarer:

Papirdilla sa...

Nydelig julekort med et helt skjønt motiv! Lekre farger og pynt også. Tror det motivet må være noe for meg. Jeg bruker alltid så lang tid på å male, huff...;)
Stresser heller ikke med julekort. Lager bare det jeg har lyst til. Så får resten være.

Klem,
Hanne

Christina C. sa...

WOW....what a magnificent WORK OF ART! This is absolutely stunning and so elegant. Beautiful work!

Jannicke og Irmelins korthobby sa...

Nydelig flott julekort!

Riet sa...

So beautiful card,I love the image and your papers.

Hugs Riet.x