lørdag 7. august 2010

DT- BnW- Sweet dreams

Her er et DT kort jeg har laget med et av de nyeste stemplene til Belles n' Whistles. Synes dette motivet er så søtt, og det beste av alt er at det kan brukes til både jente- og guttekort. Denne gangen har jeg valgt å lage et kort til en liten gutt, men jeg har fargelagt samme motivet i rosa også. Forhåpentligvis kommer det et jentekort med samme motiv om ikke så altfor lenge.
Jeg har som vanlig fargelagt med distress ink, refiller. Hudfargen er malt med vintage photo og tattered rose. På genseren har jeg brukt stormy sky, hår er fargelagt med walnut stain og skygger med weathered wood.
Alle kantene er svertet med distress ink og deretter sydd med symaskin. Blomstene er påført stickles i fargen waterfall. Papirer fra Maja design. Halvperler er kjøpt på ebay.

To read this text in english, please take a look here


5 kommentarer:

Papirskreppa sa...

For et søtt kort. Det stemplet er jo bare nydelig. Synes du er kjempeflink. Ha en fin uke :)

Pysselbus sa...

Vilket underbart kort!! Så vackert sammansatt och finstämda färger!


Ha en fin söndag!

//Linda

Christina sa...

A wonderfull card Audhild. Stunning!
Hugs Kristel

Tuppenshobbyblogg sa...

Nydelig kort!
Motivet er nydelig fargelagt.
Flotte farger og så fint pyntet!
Me like ;0))

Anonym sa...

One more thing is that when evaluating a good on the net electronics store, look for web stores that are consistently updated, trying to keep up-to-date with the most current products, the most beneficial deals, in addition to helpful information on product or service. This will make certain you are doing business with a shop which stays over the competition and provides you what you should need to make knowledgeable, well-informed electronics buys. Thanks for the significant tips I've learned through your blog.